Antena Meniu Search
x

Video Boris Johnson anunță un nou lockdown național şi închiderea tuturor şcolilor din Anglia

Boris Johnson a anunțat că Anglia urmează să intre în cel de-al treilea lockdown național şi sfătuieşte pe toată lumea să "rămână acasă". De asemenea, toate școlile vor închide de mâine.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 04.01.2021, 22:24

Al treilea lockdown naţional, decretat în Anglia - DPA Images / Heathcliff O malley via Hepta

Boris Johnson anunţă cea mai grea perioadă de până acum

Premierul a făcut apelul într-o adresă televizată luni seara, în care a spus că „săptămânile viitoare vor fi cele mai dificile”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"În timp ce vă vorbesc astă-seară, spitalele noastre sunt mai presate de Covid decât în ​​orice moment de la începutul pandemiei", a spus el.

Cifrele guvernamentale au dezvăluit astăzi că Marea Britanie a atins un alt record zilnic, de 58.784 de cazuri noi de coronavirus, ceea ce face ca aceasta să fie a șaptea zi consecutivă în care au existat peste 50.000 de cazuri noi de Covid în Marea Britanie.

Între timp, au fost administrate primele doze de vaccin la Universitatea Oxford și AstraZeneca.

Puțin peste o jumătate de milion de doze vor fi disponibile de luni, eveniment descris drept un „moment esențial” în lupta Marii Britanii împotriva coronavirusului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Boris Johnson anunță un nou lockdown național şi închiderea tuturor şcolilor din Anglia