Antena Meniu Search
x

Foto Brad Pitt a primit custodia comună a copiilor, după o luptă îndelungată în instanţă. Angelina Jolie nu se dă bătută

Victorie pentru Brad Pitt, după ce actorul a primit custodia comună a copiilor săi împreună cu Angelina Jolie, în urma unei îndelungate bătălii în instanţă.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 26.05.2021, 22:46

Brad Pitt a primit custodia comună a copiilor, după o luptă îndelungată în instanţă
Brad Pitt a primit custodia comună a copiilor, după o luptă îndelungată în instanţă - Profimedia Images

Actorul în vârstă de 57 de ani se luptă în instanţă de aproape cinci ani pentru a obține drepturi egale în ceea ce priveşte custodia celor șase copii pe care îi are alături de fosta sa soție. O sursă a declarat pentru DailyMail: ''Este atât de ușurat. Singura lui intenție este să petreacă mai mult timp cu copiii''.

Angelina Jolie și Brad Pitt sunt părinții a șase copii, dintre care cinci minori: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Vivienne și Knox, 12 ani. După luni de declaraţii ale martorilor și ale profesioniștilor care i-au intervievat pe copii, judecătorul John Ouderkirk a putut da un verdict.

''A avut loc o schimbare semnificativă în acordurile de custodie pe baza unei decizii extrem de detaliate luate de judecător. Brad a încercat doar să aibă parte de mai mult timp alături de copiii săi - și a fost clar că Angie a făcut tot posibilul pentru a preveni acest lucru. Acest proces a durat câteva luni și au existat o mulțime de martori, experți, terapeuți și alte persoane care au fost alături de copii, iar decizia s-a bazat pe acest lucru'', a spus o sursă.

Angelina Jolie nu se dă bătută

Pe acelaşi subiect

Actrița în vârstă de 45 de ani își va continua lupta pe plan juridic și a declarat că hotărârea judecătorului este mai degrabă o ''decizie provizorie''.

''Custodia comună nu este problema la care se opune Angelina, au existat alte probleme de îngrijorare'', a mai declarat sursa.

Echipa juridică a actriţei a declarat instanței de apel că judecătorul a neglijat să o lase să prezinte în fața instanței probe care vorbesc despre siguranța și bunăstarea minorilor, adică ''dovezi esențiale pentru argumentarea ei''.

Echipa juridică a lui Pitt s-a retras, spunând că judecătorul ''a desfășurat o procedură extinsă în ultimele șase luni într-un mod amănunțit și echitabil și a ajuns la o hotărâre și ordine provizorii după audierea experților și a martorilor''.

Jolie a cerut divorțul în 2016, în urma unui conflict petrecut într-un zbor privat din Franța către Los Angeles. Actriţa l-a acuzat pe Pitt că s-a comportat abuziv față de fiul lor, Maddox, care avea 15 ani la acea vreme.  Brad nu s-a confruntat cu nicio acuzație în legătură cu incidentul, pe fondul anchetelor de la FBI și a serviciile sociale.

Angelina și Brad s-au întâlnit în timp ce lucrau pe platoul de filmare al filmului ''Domnul și doamna Smith'', în 2004, pe vremea când acesta era căsătorit cu Jennifer Aniston. Ambii actori au susținut că nu sunt protagoniştii unui caz de infidelitate, în ciuda faptului că s-au îndrăgostit în timp ce lucrau împreună, iar Aniston a cerut divorțul în martie 2005, după cinci ani de căsătorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Brad Pitt a primit custodia comună a copiilor, după o luptă îndelungată în instanţă. Angelina Jolie nu se dă bătută