Antena Meniu Search
x

Bradul oficial de Crăciun al Casei Albe, "întâmpinat" de prima doamnă Michelle Obama

Prima doamnă Michelle Obama a primit vineri la una din intrările din partea de nord a Casei Albe bradul oficial de Crăciun care va fi împodobit, conform tradiției, în Camera Albastră

"Este frumos", a spus Michelle Obama în momentul primirii bradului, avându-i alături pe cei doi câini ai familiei, Bo și Sunny. Prima doamnă a SUA a adăugat că bradul din acest an va fi împodobit cu elemente care vor aduce un omagiu militarilor și a transmis tuturor sărbători fericite, adăugând că speră să ningă în preajma sărbătorilor de iarnă, potrivit dailymail.co.uk.

Bradul, cu o înălțime de 5,6 metri, a fost adus în curtea de la Casa Albă cu un car tras de doi cai. Copacul provine de la ferma din Lansdale, Pennsylvania, a lui Jay și Glenn Bustard, potrivit Asociației naționale a bradului de Crăciun. Bradul a fost selectat în urma unui concurs național.

Încă din 1966 Asociația împreună cu fermierii specializați în cultivarea brazilor s-au ocupat de alegerea bradului de Crăciun de la Casa Albă, care va fi expus în Camera Albastră.

Și în celelalte camere ale Casei Albe vor fi amenajați brazi de Crăciun.

În parcul din exteriorul reședinței Casei Albe va fi expus un brad mai mare care va fi împodobit, luminile sale urmând să fie aprinse de președintele Barack Obama în cadrul unei ceremonii la 3 decembrie, scrie DPA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Bradul oficial de Crăciun al Casei Albe, "întâmpinat" de prima doamnă Michelle Obama