Antena Meniu Search
x

BREAKING NEWS: A fost confirmat decesul unui al şaselea român în cutremurul din Italia. Este un copil de 11 ani. Noul bilanţ al victimelor a ajuns la 268 de morţi şi circa 400 de răniţi

Un al şaselea român a murit în urma seismului puternic produs miercuri în centrul Italiei, anunţă, vineri dimineaţă, Ministerul Afacerilor de Externe (MAE), precizând că autorităţile continuă demersurile pentru identificarea altor 17 români daţi dispăruţi în urma seismului.

Un al şaselea român a murit în urma seismului puternic produs miercuri în centrul Italiei, anunţă, vineri dimineaţă, Ministerul Afacerilor de Externe (MAE), precizând că autorităţile continuă demersurile pentru identificarea altor 17 români daţi dispăruţi în urma seismului. Alţi cinci români sunt răniţi şi spitalizaţi, MAE precizând că starea acestora este “momentan stabilă”.

Cel de-al şaselea român din Italia în cazul căruia Ministerul de Externe a confirmat decesul, vineri dimineaţă, este copilul de 11 ani care era căutat sub dărâmături, la Amatrice, şi a cărui mamă a fost rănită şi se află în spital, a declarat preotul din Fermo, Bogdan Gheorghică.

Noul bilanţ al victimelor cutremurului din Italia a ajuns la 268 de morţi şi aproximativ 400 de răniţi, potrivit Serviciul italian al Protecţiei Civile.

Din totalul victimelor, 208 au fost înregistrate la Amatrice, 49 la Arquata şi 11 la Accumoli.

Aproximativ 400 de oameni au fost răniţi, iar 238 de persoane au fost scoase vii de sub dărâmături de echipele de salvare.

Seismul, cu o magnitudine de 6,2, a avut loc în centrul Peninsulei italiene miercuri dimineaţa, în timp ce oamenii dormeau. El a fost resimţit până la Bologna, în nord, şi Napoli, în sud, oraşe situate la peste 220 de kilometri de epicentru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » BREAKING NEWS: A fost confirmat decesul unui al şaselea român în cutremurul din Italia. Este un copil de 11 ani. Noul bilanţ al victimelor a ajuns la 268 de morţi şi circa 400 de răniţi