Antena Meniu Search
x

A fost identificat teroristul de la metroul din Sankt Petersburg! Atacatorul e un SINUCIGAȘ!

Autorul atacului terorist din Sankt Petersburg a fost identificat, spune postul rusesc Ren TV. Individul a murit în explozie, deci, a fost un atac sinucigaș, susțin surse din anchetă.

Autorul atacului terorist din Sankt Petersburg a fost identificat, spune postul rusesc Ren TV. Individul a murit în explozie, deci, a fost un atac sinucigaș, susțin surse din anchetă.

Ren TV a publicat și o captură de pe camerele de supraveghere care-l înfățișează pe presupusul autor al atacului terorist de la metroul din Sankt Petersburg.

Tânărul a fost filmat în timp ce se îndrepta spre metrou. Avea pumnii strânși, semn că ar fi avut emoții, spun jurnaliștii ruși.

Teroristul kamikaze ar avea 23 de ani și s-ar numi Jalal. Ar fi originar dintr-o republică ex-sovietică din Asia Centrală, însă, de câteva luni locuia la Sankt Petersburg, mai spune Ren TV.

Tânărul, care purta fes și geacă roșie s-ar fi aruncat în aer. Anchetatorii i-au găsit capul în vagonul de metrou devastat de explozie.

Potrivit agenției Interfax, anchetatorii estimează că teroristul a acționat singur. Mai întâi ar fi amplasat prima bombă, deghizată într-un extinctor, la o altă stație de metrou. Această bombă a fost însă găsită și dezamorsată de forțele de securitate ruse. Tânărul și-a continuat în schimb drumul, a luat metroul și s-ar fi aruncat în aer între cele două stații.

Inițial, anchetatorii, citați de presa rusă, au susținut că atentatul nu a fost sinucigaș și că un bărbat în haine musulmane ar fi lăsat în metrou un rucsac cu bomba.

Individul ar fi fost filmat ulterior în afara stației de metrou. Bărbatul s-a predat însă de bunăvoie poliției, susținând că e nevinovat.

CITEȘTE ȘI: Suspectul căutat după atentatul din Sankt Petersburg s-a predat poliţiștilor ruși

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » A fost identificat teroristul de la metroul din Sankt Petersburg! Atacatorul e un SINUCIGAȘ!