Antena Meniu Search
x

BREAKING NEWS: ATAC ARMAT în campusul Universităţii Ohio. Opt persoane au ajuns la spital. Autorul atacului a fost ucis de poliţişti

UPDATE. Autorul atacului armat care a avut loc, luni, în campusul Universităţii Ohio, din localitatea americană Columbus, a fost ucis de poliţişti în urma unei operaţiuni masive.

Vezi și

UPDATE 18:40. Autorul atacului armat care a avut loc, luni, în campusul Universităţii Ohio, din localitatea americană Columbus, a fost ucis de poliţişti în urma unei operaţiuni masive.

Un ofiţer de poliţie a anunţat că respectivul campus universitar a fost securizat, dar că se continuă căutările.

Cel puţin opt persoane au ajuns la spital, una dintre ele fiind în stare critică, după ce o persoană a deschis focul în campusul Universităţii Ohio, informează CNN.

Autorităţile americane au anunţat că două persoane sunt în stare stabilă, însă nu există informaţii despre starea de sănătate a celorlalţi răniţi. Se pare că atacul armat a început în jurul orei locale 10.00 (17.00 ora României) în apropiere de Watts Hall, care adăposteşte Facultatea de Inginerie şi Ştiinţe.

Campusul universitar a fost închis de către autorităţile locale, iar studenţii au primit mesaje în care sunt îndemnaţi să fugă, să se ascundă sau să lupte.

”Continuaţi să vă adăpostiţi în partea nordică a campusului. Urmăriţi direcţiile stabite de poliţiştii prezenţi”, au anunţat autorităţile pe Twitter.

Potrivit imaginilor apărute la scurt timp după declanşarea atacului, studenţii s-au baricadat în sălile de clasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Am auzit mai multe alarme. Eram în clasă şi cu toţii am primit acelaşi mesaj, în acelaşi timp, privind situaţia de urgenţă. Cine a spus că a auzit focuri de armă înainte de declanşarea alertei, însă eu nu pot spune că am auzit ceva", a declarat Anthony Falzarano, în vârstă de 22 de ani.

Universitatea Ohio este situată în localitatea Columbus. De asemenea, peste 60.000 de studenţi urmează cursurile universităţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » BREAKING NEWS: ATAC ARMAT în campusul Universităţii Ohio. Opt persoane au ajuns la spital. Autorul atacului a fost ucis de poliţişti