Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentul în care angajații unui fast-food din SUA primesc 10.000 de dolari cadou (Video)

Antreprenorul Jay Mazini i-a făcut să strige de bucurie pe câțiva angajați ai unui fast-food, după ce le-a dat fiecăruia câte 10.000 de dolari cadou, în plină epidemie de covid-19. Bărbatul i-a chemat pe toți la fereastra de servire și le-a dat în mână câte un teanc de bani.

de Cristian Ionescu

la 14.04.2020 , 23:04

- Intagram / Jay Mazini

Antreprenorul Jay Mazini i-a făcut să strige de bucurie pe câțiva angajați ai unui fast-food, după ce le-a dat fiecăruia câte 10.000 de dolari cadou, în plină epidemie de covid-19.

Bărbatul i-a chemat pe toți la fereastra de servire și le-a dat în mână câte un teanc de bani, scrie breaking911.com.

"Câți oameni lucrează aici? Am o întrebare, cât câștigi pe oră? Poți să chemi pe toată lumea, vreau să vă dau ceva", spune bărbatul. "Omule, te joci, îți arde de glume?", a fost reacția imediată a angajaților, la vederea teancurilor cu bani.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gestul a fost filmat de un amic al bărbatului, care aștepta în mașină, și a fost primit cu mare bucurie în mediul online. Internauții au fost de părere că gestul său poate fi făcut de toți afaceriștii sau americani înstăriți, pentru a ajuta persoanele care se află într-o situație foarte grea.

Bărbatul nu este singurul care a făcut cadou sume mari de bani

Proprietarii unui restaurant din sud-vestul Floridei încearcă să descopere cine a lăsat un bacșiș de 10.000 de dolari pentru angajații săi, cu puțin timp înainte de anunțul autorităților în privința închiderii restaurantelor, din cauza pandemiei de covid-19.

Generozitatea bărbatului a însemnat că cei 20 de membri ai personalului din restaurantul Pavillion au împărțit banii, fiecare obținând 500 de dolari, cu doar o zi înainte de a fi concediați de la locul de muncă.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Momentul în care angajații unui fast-food din SUA primesc 10.000 de dolari cadou (Video)