Antena Meniu Search
x

Un câine ofițer a zburat prin geamul unei mașini, pentru a imobiliza un șofer fugar

Un câine ofițer din cadrul poliției din California a demonstrat un curaj ieșit din comun, atunci când a sărit prin geamul unei mașini pentru a imobiliza un șofer fugar.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 21.12.2019, 10:22

Un câine ofițer a zburat prin geamul unei mașini, pentru a prinde un șofer fugar
După un salt spectaculos, cățelul a spart geamul mașinii și l-a imobilizat pe suspect - captură video Youtube | Inside Edition

Un câine ofițer din cadrul poliției din California a demonstrat un curaj ieșit din comun, atunci când a zburat la propriu prin geamul unei mașini pentru a imobiliza un șofer fugar.

Pe imaginile devenite virale se poate observa cum Duke, antrenat special pentru asemenea misiuni, a sărit fără ezitare prin geamul unei camionete și s-a infipt direct în suspect. Înainte de saltul curajos, polițiștii trăseseră câteva gloanțe de cauciuc în geam, pentru a-i face loc.

Lăsat fără alternative de furia atacului, bărbatul, în vârstă de 31 de ani, bănuit că ar fi încercat să-și agreseze soția, a ieșit imediat din autoturism.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La scurt timp, mai mulți ofițeri l-au imobilizat pe individ și l-au dus în arest. Acesta a pus pe drumuri zeci de polițiști din mai multe departamente, după o cursă în trafic ce a avut loc în apropiere de Los Angeles.

Deși saltul cățelului a fost impresionant, suspectul nu a suferit răni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un câine ofițer a zburat prin geamul unei mașini, pentru a imobiliza un șofer fugar