Antena Meniu Search
x

Un câine pierdut a așteptat 4 ani în același loc reuniunea cu stăpânii săi (Video)

Un câine a așteptat 4 ani în același loc reuniunea cu stăpânii săi. A putut fi văzut zilnic pe o șosea din Thailanda, în zona și s-a pierdut de familia care-l îngrijea. Într-o mobilizare emoționantă, localnicii au reușit să facă posibilă reuniunea mult așteptată de cățeluș.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 11.10.2019, 21:40

Un cățeluș pierdut a așteptat 4 ani în același loc reuniunea cu familia de care a fost despărțit Vezi și

Un câine a așteptat 4 ani în același loc reuniunea cu stăpânii săi. A putut fi văzut zilnic pe o șosea din Thailanda, în zona și s-a pierdut de familia care-l îngrijea. Într-o mobilizare emoționantă, localnicii au reușit să facă posibilă reuniunea mult așteptată de cățeluș.

În 2015, Leo a sărit dintr-o mașină și s-a pierdut de stăpânii săi, la o intersecție de drumuri din districtul Mueang, din sudul Thailandei.

De atunci, nu a vrut să plece din locul unde și-a văzut ultima dată familia care a avut grijă de el. Indiferent de vreme, a așteptat, privind lung către mașinile care traversau zona.

Cățelul privește mașinile la locul unde s-a pierdut

La un moment dat, s-a îmbolnăvit. A contractat o boală de piele, dar, spre norocul său, a fost văzut de o tânără localnică. Fata l-a luat acasă, l-a îngrijit și l-a dus la veterinar, reușind să-l vindece.

Câinele hrănit de o tânără localnică

Însă câinele nu a vrut să rămână în casa tinerei. După câteva zile, a fugit și s-a întors la locul din intersecție, continuând să urmărească mașinile cu privirea.

Potritvit Daily Mail, deși a fugit,fata nu l-a abandonat și a venit zilnic să dea de mâncare cățelului. 

În cele din urmă, un tânăr polițist a aflat povestea tristă a cățelușului. L-a fotografiat și l-a filmat și a postat imaginile pe Facebook, cerând ajutor pentru a i se găsi stăpânii.

A urmat o uriașă mobilizare, care, în câteva zile, a avut succes: internauții au reușit să afle că un bărbat de 64 de ani și soția lui sunt stăpânii lui Leo. Ei au fost contactați, și, astfel, emoționanta reuniune a fost posibilă.

Câinele s-a revăzut cu stăpânii săi

Potrivit Asia One, bărbatul a povestit că, în urmă cu 4 ani, în timp ce se ducea cu mașina la locuința fiicei sale, cățelușul a sărit pe geam. A observat însă prea târziu dispariția, când a ajuns la o benzinărie din zonă.

Toate căutările nu au avut succes și, neavând nicio veste, stăpânii au crezut că animalul lor de companie a murit și au abandonat orice tentativă de a-l mai găsi.

Zilele trecute, ei au avut ocazia să-l revadă Leo. Dog Thailand, o asociație locală pentru protecția animalelor, spune că bucuria cățelușului a fost evidentă. Surprinzător însă, nu ar fi dat semne că ar vrea să plece din locul în care a stat atâta vreme. După ce s-au consultat cu localnicii, stăpânii au decis astfel să îl lase în grija tinerei care îl hrănește zilnic, iar ei vor veni în mod regulat să îl viziteze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un câine pierdut a așteptat 4 ani în același loc reuniunea cu stăpânii săi (Video)