Antena Meniu Search
x

Carambol cu şase morţi pe o autostrdadă din SUA. Accidentul în lanţ, provocat de o furtună de nisip

Cel puţin şase persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident în lanţ, provocat în urma unei furtuni de nisip, înteţită de rafale puternice de vânt care au depăşit peste 96 km/h.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 16.07.2022, 10:09

Carambol cu şase morţi pe o autostrdaă dun SUA
Carambol cu şase morţi pe o autostrdaă dun SUA - Twitter

Cel puțin 20 de vehicule au fost implicate în accidentul de vineri seară. Sergentul Jay Nelson de la patrula de autostrăzi din Montana a spus că autoritățile cred că vremea este cauza principală care a dus la producerea carambolului, scrie The Guardian.

Accident în lanţ pe autostradă, cel puţin 6 morţi

„Se pare că au fost rafale de vânt puternice, care au provocat o furtună de praf cu vizibilitate zero”, a spus el.

Guvernatorul, Greg Gianforte, a declarat pe Twitter: „Sunt profund întristat de vestea unui accident în masă în apropiere de Hardin. Vă rog, alăturaţi-vă în rugăciune pentru a mântuirea victimelor și a celor dragi lor. Suntem recunoscători primilor noștri care răspund pentru serviciile lor.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Carambol cu şase morţi pe o autostrdadă din SUA. Accidentul în lanţ, provocat de o furtună de nisip