Antena Meniu Search
x

Câștigătorul unui premiu loto de 4 milioane de lire a ajuns om al străzii

​Câștigătorul unui premiu loto de 4 milioane de lire sterline a ajuns om al străzii, culmea, la doar o săptămână după ce a câștigat. Britanicul Mark Goodram nu a primit nici banii de la loterie și a fost și dat afară din casă.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 05.05.2019, 17:49

Câștigătorul unui premiu loto de 4 milioane de lire sterline a ajuns om al străzii, culmea, la doar o săptămână după ce a câștigat. Britanicul Mark Goodram nu a primit nici banii de la loterie și a fost și dat afară din casă.

În urmă cu doar o săptămână, Mark Goodram și prietenul său Jon-Ross Whatson se credeau bogați și scăpați de griji, când au descoperit că au câștigat la loterie 4 milioane de lire sterline.

Bucuria le-a fost însă repede ruinată chiar de loterie, care a refuzat să le plătească premiul, acuzându-i că au cumpărat biletul câștigător cu banii de pe un card bancar furat. Cei doi prieteni au dezmințit acuzațiile, dar oficialii loteriei britanice au spus ferm că niciun ban nu le va fi virat până când ancheta poliției nu ajunge la o concluzie.

Pentru Mark Goodram situația s-a deteriorat și mai mult în ultimele zile. Potrivit The Mirror, în urma scandalului a ajuns să se certe și cu prietenul său, cu care stătea împreună. Jon-Ross Whatson l-a dat afară din apartament. Prietenii săi au declarat ziarului britanic că acum Mark Goodram nu are adăpost și că trăiește pe străzi.

Tânărul de 36 de ani a fost fotografiat, de altfel, bând pe stradă dintr-o sticlă de cidru ieftin și mâncând chiftele de 1 liră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mark Goodram pozând cu bani după câștigarea premiului

Atât Mark Goodram, cât și prietenul său, au antecedente penale. În noiembrie, Goodram a fost condamnat la 8 luni de închisoare, pentru că a furat dintr-un garaj. Atât el, cât și prietenul său susțin că au cumpărat biletul câștigător cu banii lor, nu dintr-un card bancar furat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » Câștigătorul unui premiu loto de 4 milioane de lire a ajuns om al străzii