Antena Meniu Search
x

Foto Cât costă geaca marca "Loro Piana" pe care a purtat-o Vladimir Putin, la discursul de pe stadionul Lujniki

Cu invazia împotmolită de rezistența ucraineană, Vladimir Putin a ținut un discurs pe uriașul stadion Lujniki din Moscova, în fața a zeci de mii de oameni aparent entuziasmați. Liderul de la Kremlin a purtat o geacă de lux, marca Loro Piana, cu un preț de aproximativ 15.000 de dolari, asta deși rușii sunt sub sancțiuni severe și au început să se îngrămădească prin magazine, în goana după... zahăr.

de Redactia Observator

la 18.03.2022, 17:33

Vladimir Putin pe stadionul Lujniki
Cât costă geaca marca "Loro Piana" pe care a purtat-o Vladimir Putin, la discursul de pe stadionul Lujniki - captură video Youtube / Euronews

În timp ce în Ucraina continuă bombardamentele, la Moscova este sărbătoare. Peste o sută de mii de ruşi au asistat la un spectacol grandios prin care au fost aniversaţi opt ani de la anexarea Peninsulei Crimeea.

În momentul în care pe scenă a urcat Vladimir Putin, festivităţile s-au transformat într-o manifestaţie pro-Kremlin. Liderul rus a explicat că a început invazia în Ucraina pentru a scăpa regiunile separatiste din Donbas de "genocidul ucrainean". 

Moment bizar în timpul discursului. Putin a dispărut din emisia televiziunii Russia-24

Discursul preşedintelui rus a fost primit cu urale de spectatorii din tribune şi cei alţi peste 100.000 de oameni care au urmărit evenimentul din afara stadionului, pe un ecran uriaş.

Vladimir Putin era pe cale să laude eroismul militarilor ruşi angajaţi în lupte în Ucraina, moment în care televiziunea publică rusă Russia-24 a început să difuzeze alte momente de la acest eveniment, discursuri oficiale şi cântece populare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Cât costă geaca marca "Loro Piana" pe care a purtat-o Vladimir Putin, la discursul de pe stadionul Lujniki