Antena Meniu Search
x

Cauza oficială a morţii nepotului lui Robert De Niro, Leandro, făcută publică. O tânără a fost arestată

Cauza morții pentru Leandro De Niro Rodriguez, nepotul actorului laureat al Oscarului Robert De Niro, a fost stabilită. Acesta ar fi decedat în urma unei combinaţii fatale dintre mai multe substanţe interzise. Persoana care i-ar fi vândut drogurile a fost arestată.

de Redactia Observator

la 09.08.2023, 22:47

Potrivit unui e-mail trimis către CNN de la Biroul Medicilor Legali din New York, moartea tânărului de 19 ani, în iulie, a fost rezultatul unei combinații toxice de fentanil, bromazolam, alprazolam, 7-aminoclonazepam, ketamina și cocaină. Moartea lui a fost considerată un accident.

Fentanilul este extrem de mortal în sine, dar printre decesele cauzate de droguri, este obișnuit ca oamenii să moară cu mai multe medicamente în sistemele lor, inclusiv benzodiazepine și cocaină.

O femeie a fost arestată în legătură cu moartea adolescentului

Sofia Marks a fost luată în custodie sub acuzația de vânzare de droguri unui minor, a declarat o sursă a legii pentru CNN mai târziu în iulie. Sofia Marks nu a fost acuzat de crimă, a spus sursa la acea vreme.

Pe acelaşi subiect

Actrița Drena De Niro, fiica lui Robert De Niro, a scris despre pierderea fiului ei într-o postare pe Instagram când s-a întâmplat.

„Ai fost bucuria mea inima mea și tot ce a fost pur și real în viața mea. Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt devenind mama ta. Ai fost atât de profund iubit și apreciat și mi-aș fi dorit ca numai iubirea să te fi salvat", a spus mama acestuia.

Ce a spus mama băiatului despre moartea sa

Ea l-a etichetat pe tatăl fiului ei, artistul Carlos Rodriguez, în postare. Drena De Niro a comentat mai târziu când cineva a întrebat-o pe rețelele de socializare cum a murit fiul ei.

„Cineva i-a vândut pastile cu fentanil, despre care știau că sunt combinate cu alte substanţe, dar i le-a vândut, așa că, pentru că toți acești oameni încă se năpustesc să vândă și să cumpere acest rahat, fiul meu a plecat pentru totdeauna”, a scris ea ca răspuns.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Cauza oficială a morţii nepotului lui Robert De Niro, Leandro, făcută publică. O tânără a fost arestată