Antena Meniu Search
x

Caz BIZAR! O mamă și copilul ei nou-născut au fost răpiți de cinci persoane, care au fost găsite COMPLET DEZBRĂCATE în mașina cu care au făcut accident (FOTO, VIDEO)

Polițiștii din Canada s-au confruntat, marți, cu un caz extrem de bizar.

Polițiștii din Canada s-au confruntat, marți, cu un caz extrem de bizar.

În imagini surprinse de camerele de televiziune, polițiștii conduc la mașinile lor cinci persoane, complet dezbrăcate, care se aflau într-o mașină cu care au făcut accident.

Potrivit informațiilor de până în acest moment, cei cinci, un bărbat, două femei și două minore, sunt acuzați că au răpit o femeie, pe tatăl acesteia și pe fiul ei de șase săptămâni, din reședința lor din localitatea Laduc County.

Pe acelaşi subiect

Răpitorii i-au forțat pe cei doi adulți să urce într-un BMW, însă, pe drum, tatăl tinerei femei a reușit să fugă. Ulterior, și mama și copilul au reușit să coboare din mașina răpitorilor, ei fiind recuperați de șoferul unui camion.

Se pare că apoi, răpitorii au izbit cu mașina lor camionul, ajungâdn în final într-un șanț.

În momentul în care poliția a ajuns la fața locului, cei cinci din mașina accidentată erau complet dezbrăcați, deși afară erau temperaturi de îngheț, iar polițiștii nu au o explicație pentru acest fapt.

;

Patru din cele cinci persoane dezbrăcate au ajuns la spital.

Potrivit poliției, se pare că toți cei implicați în acest incident bizar se cunoșteau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Caz BIZAR! O mamă și copilul ei nou-născut au fost răpiți de cinci persoane, care au fost găsite COMPLET DEZBRĂCATE în mașina cu care au făcut accident (FOTO, VIDEO)