Antena Meniu Search
x

Caz inedit în Marea Britanie! Un român s-a îmbrăcat în costum de baie de damă pentru a fura telefoane în timpul unui concert. Polițiștii, șocați de prada tânărului (Foto)

Un român a devenit vedetă în Marea Britanie, după ce s-a folosit de un costum de baie de damă pentru a fura peste 50 de telefoane mobile, în timpul unui concert

Un român a devenit vedetă în Marea Britanie, după ce s-a folosit de un costum de baie de damă pentru a fura peste 50 de telefoane mobile, în timpul unui concert.

Potrivit metro.co.uk, Alin Marin, de 22 de ani, a găsit o metodă extrem de ingenioasă pentru a fura telefoane mobile în timpul unui concert al trupei Royal Blood, care a avut loc pe 18 noiembrie, pe arena din Birmingham.

Bărbatul s-a îmbrăcat cu un costum de baie de damă de culoare neagră și cu margini roz, în care a reușit în seara respectivă să bage 53 de smartphone-uri furate de la spectatorii prezenți la concert.

Polițiștii au reușit să-l prindă, la scurt timp după terminarea concertului, iar în mașina acestuia au găsit prada românului.

Acum, românul a fost condamnat la trei ani de închisoare, pentru furt, de către un tribunal din Birmingham.

Totodată, poliția a dat publicității imagini cu costumul de baie folosit de român pentru jaful său de proporții, reamintindu-le cetățenilor că nu ar trebuie să-și țină bunurile în buzunarele pantalonilor sau la vedere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Caz inedit în Marea Britanie! Un român s-a îmbrăcat în costum de baie de damă pentru a fura telefoane în timpul unui concert. Polițiștii, șocați de prada tânărului (Foto)