Antena Meniu Search
x

Caz ŞOCANT: Un băiat de 15 ani a transmis LIVE pe internet cum trage în poliţişti. Apoi s-a sinucis împreună cu IUBITA sa (FOTO)

Un elev rus de 15 ani s-a sinucis împreună cu iubita sa de aceeaşi vârstă după ce a transmis live pe internet un schimb de focuri cu poliţiştii.

Un elev rus de 15 ani s-a sinucis împreună cu iubita sa de aceeaşi vârstă după ce a transmis live pe internet un schimb de focuri cu poliţiştii.

Lupta a fost transmisă pe Periscope, iar pe Instagram au fost postate imagini în timp real. Denis a împuşcat-o mai întâi în picior pe mama iubitei sale, Katya, în vârstă tot de 15 ani.

În înregistrare se poate auzi vocea Katyei: “Nu avem nicio opţiune”. “Dacă nu ne predăm, o să murim. Dar dacă ne predăm, nu ne vom mai vedea niciodată”, completează Denis.

“Este o tragedie teribilă. Vom încerca să aflăm detaliile a ceea ce s-a întâmplat”, a declarat avocatul pentru Drepturile Copilului din Rusia, Anna Kuznetsova, citată de Daily Mail.

Anchetatorii au declarat că poliţiştii au fost chemaţi la o casă din satul Krasniye Strugi pentru a cerceta un caz de dispariţie a unui tânăr, însă aceştia au fost primiţi cu focuri de armă.

Forţele speciale au negociat mai multe ore cu cei doi tineri, după care au năvălit în casă folosind grenade paralizante. Însă copiii au fost găsiţi morţi.

Se pare că motivul sinuciderii celor doi ar fi mama Katyei, care s-a înfuriat după ce Denis a ales să doarmă în casă fără a cere permisiune. Ea a fost apoi împuşcată în picior, iar Denis s-a speriat că ar putea ajunge la închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Caz ŞOCANT: Un băiat de 15 ani a transmis LIVE pe internet cum trage în poliţişti. Apoi s-a sinucis împreună cu IUBITA sa (FOTO)