Antena Meniu Search
x

Cazul Mariei, fetița româncă de 10 ani VIOLATĂ ŞI ARUNCATĂ în piscină, unde s-a înecat, face din nou vâlvă. DECIZIA de ultimă oră anchetatorilor italieni

A trecut aproape un an și jumătate de la moartea Mariei Ungureanu, o fetiță româncă de 10 ani, care a fost violată și aruncată în piscină, unde s-a înecat, în micul oraş San Salvatore Telesino.

A trecut aproape un an și jumătate de la moartea Mariei Ungureanu, o fetiță româncă de 10 ani, care a fost violată și aruncată în piscină, unde s-a înecat, în micul oraş San Salvatore Telesino.

Cazul a făcut vâlvă în Italia, iar de atunci presa din Peninsulă tot semnalează că ancheta merge extrem de greu.

Potrivit www.ottopagine.it, joi a fost numit un nou consultant, un lector la Universitatea din Bari, Franco Introna, pentru a expertiza documentele medico-legale în cazul morții fetiței.

Pe acelaşi subiect

Introna s-a ocupat de mai multe cazuri mediatizate în presa din Peninsulă, iar ieri a fost așteptat de procurorul Giovanni Conzo și de asistenta acestuia, Maria Scamarcio.

Cazul Mariei Ungureanu

Maria, fiica unei familii sărace de români stabilită în San Salvatore Telesino, a fost găsită fără suflare pe 19 iunie, într-o piscină. Inițial, s-a spus că a murit înecată. Poliția a descoperit ulterior că fata a fost violată și ucisă, iar trupul său a fost aruncat ulterior în bazin.

Rezultatele autopsiei au arătat că fetiţa a fost violată şi apoi aruncată în apă, unde s-a înecat, pentru că nu ştia să înoate.

Principalul suspect în acest caz a fost tot un român, Daniel Ciocan, de 22 de ani. El a fost cel care a luat cu mașina fetița din fața bisericii, unde se juca alături de alți copii. Individul a negat acuzațiile, spunând că a lăsat fetița în siguranță.

Sora tânărului, o femeie de 30 de ani, este și ea suspectată de complicitate. Și-ar fi ajutat fratele să mușamalizeze crima, cred procurorii.

Presa italiană scrie azi că Daniel și Cristina Ciocan sunt apărați de avocații Giuseppe Maturo și Salvatore Verrillo, după ce Procuratura a cerut anchetarea celor doi din închisoare.

Un judecător a respins această cerere, procuratura a făcut din nou apel la Curtea Supremă, o audiere fiind stabilită pentr luna octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Cazul Mariei, fetița româncă de 10 ani VIOLATĂ ŞI ARUNCATĂ în piscină, unde s-a înecat, face din nou vâlvă. DECIZIA de ultimă oră anchetatorilor italieni