Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ce a păţit soldatul rus care a primit acceptul soţiei de a viola ucrainence

Soldatul rus căruia soţia i-a permis să violeze femei ucrainene în timpul invaziei a fost luat prizonier. Acesta a fost rănit în luptă şi capturat de armata ucraineană lângă oraşul Izyum, regiuna Harkov.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.04.2022, 16:52

La începutul acestei săptămâni, autorităţile din Kiev au lansat un clip audio al unei conversații între cei doi, care au fost acum identificați drept Roman Bykovsky și soția sa Olga Bykovskaya de către Radio Liberty.

Anunţul potrivit căruia soldatul rus a fost luat prizonier a fost făcut fostul deputat al Dumei de Stat a Federației Ruse, Ilya Ponomarev, pe 25 aprilie pe pagina sa de Facebook . „Un soldat al armatei ruse din Crimeea, care a fost sunat de soția sa și au discutat despre faptul că, în timp ce viola femei ucrainene, este necesar să se protejeze, a fost luat prizonier de Forțele Armate ale Ucrainei lângă Izyum”, a scris el.

Soţia i-a permis soldatului să violeze femei ucrainene, dar să nu-i spună şi să se protejeze

În urmă cu două săptămâni, SBU a publicat o interceptare a unei conversații între un soldat rus și soția sa. În înregistrare, femeia este auzită spunându-i bărbatului că are permisiunea de a viola femei ucrainene, atât timp cât nu îi spune și se protejează. Clipul șocant de 30 de secunde a fost lansat pe 12 aprilie, când președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a acuzat trupele ruse că au comis ''sute de violuri'', inclusiv agresiuni sexuale asupra copiilor. În înregistrare se aude apoi vocea unui bărbat – despre care se crede că este cea a lui Roman Bykovsky: ''Deci ar trebui să le violez și să nu-ți spun nimic?'', întreabă el, clarificând că femeia îi dă voie. ''Da, ca să nu știu nimic.''  ''Chiar pot?'' întreabă el din nou. ''Da, îți permit'', spune ea, chicotind. ''Folosește doar protecție.''

Jurnaliştii de investigaţie de la Radio Liberty au colaborat cu forţele de ordine din Ucraina pentru a urmări telefonul implicat în apel, unul dintre numere fiind urmărit în regiunea Herson. Anchetatorii au descoperit apoi că cele două numere de telefon erau legate de două conturi de pe rețeaua de socializare rusă VKontakte - aparținând lui Roman Bykovsky, în vârstă de 27 de ani, și soției sale Olga Bykovskaya - ambii originari din Orel, Rusia, potrivit Obozrevatel. Într-o conversație cu jurnaliștii, soția invadatorului Olga a declarat că acesta ar fi fost rănit și că este tratat la Sevastopol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Ce a păţit soldatul rus care a primit acceptul soţiei de a viola ucrainence