Antena Meniu Search
x

Ce se întâmplă acum la MECCA. BILANȚ: 300 de morți și 400 de răniți

Tragedie în timpul pelerinajului anual de la Mecca. Cel puţin 300 de oameni au murit şi 400 au fost răniţi, astăzi, în timpul unei busculade

Tragedie în timpul pelerinajului anual de la Mecca. Cel puţin 300 de oameni au murit şi 400 au fost răniţi, astăzi, în timpul unei busculade. Un bilanţ anterior, anunţat de autorităţi menţiona moartea a 150 de persoane.

Aproximativ două milioane de credincioşi musulmani participă de la începutul săptămânii la pelerinajul anual la Mecca. Tragedia de astăzi vine la nici două săptămâni după ce o sută de oameni au fost ucişi în oraşul sfânt, când o macara doborâtă de o furtună a căzut peste ei.

Potrivit unei publicaţii britanice, o busculadă s-a creat la ieşirea din oraşul Mecca, unde în această perioada are loc pelerinajul anual la care participa două milioane de musulmani, în timpul ritualului de aruncare cu pietre.  Postul saudit de televiziune afirmă că cel puţin 150 de oameni au murit şi 390 sunt răniri.  Operaţiunile de salvare sunt în curs de desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri externe » Ce se întâmplă acum la MECCA. BILANȚ: 300 de morți și 400 de răniți