Antena Meniu Search
x

Cei mai buni barmani din lume s-au întrecut la Londra, pentru titlul de Barman al Anului

Aproape 50 de artişti ai cocktail-urilor, din toată lumea, s-au întrecut, la Londra, pentru titlul de Barman al Anului.

Vezi și

 Aproape 50 de artişti ai cocktail-urilor, din toată lumea, s-au întrecut, la Londra, pentru titlul de Barman al Anului. După o săptămână de probe severe, victoria i-a revenit reprezentantului Statelor Unite. Primii care l-au sărbătorit au fost chiar adversarii săi din marea competiţie.

Prima probă s-a desfăşurat la un hotel din Scoţia. Juriul a evaluat nu doar gustul şi aroma cocktailurilor preparate de concurenţi ci şi spectacolul pe care îl ofereau clientelei.

Următoarele probe i-au obligat pe tinerii barmani să-şi desfăşoare talentul nu doar în cadrul familiar al unor hoteluri de lux ci şi în locuri neobişnuite: o gară istorică şi o piaţă de cartier. Totul, fără să-şi piardă zâmbetul, pentru ca şi clienţii să fie bine dispuşi.

Din cei 48 de concurenţi, doar şase au intrat în finala desfăşurată pe ţărmul Tamisei. Dar, fireşte, concursul nu putea avea decât un singur câştigător. Barmanul din Chicago a cucerit juriul cu cocktailul după reţetă proprie, numit "Mai presus de nori".

Modest, câştigătorul spune că victoria sa este doar o treaptă în evoluţia artei de a fi barman. Tânărul mărturiseşte că îşi creează băuturile "cu sufletul" şi că bucuria clienţilor îl face şi pe el fericit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Cei mai buni barmani din lume s-au întrecut la Londra, pentru titlul de Barman al Anului