Antena Meniu Search
x

Cel mai bun luptător de judo din întreaga lume este Vladimir Putin

Preşedintele rus a dat de pământ ieri cu tot lotul federaţiei ruse. Şi nici antrenorul echipei naţionale de judo, fost medaliat cu aur la olimpiadă, n-a scăpat. A fost doar un antrenament. Sau o demonstraţie menită să crească popularitatea preşedintelui rus.

Vezi și

 Cel mai bun luptător de judo din întreaga lume este. Vladimir Putin. Preşedintele rus a dat de pământ ieri cu tot lotul federaţiei ruse. Şi nici antrenorul echipei naţionale de judo, fost medaliat cu aur la olimpiadă, n-a scăpat. A fost doar un antrenament. Sau o demonstraţie menită să crească popularitatea preşedintelui rus. Depinde pe cine intrebi.

Deţinător al centurii negre, Vladimir Putin a îmbrăcat ieri kimono-ul şi s-a antrenat alături de echipa naţională de judo a Rusiei.

În timpul antrenamentului care s-a desfăşurat la Soci, liderul de la Kremlin a avut un adversar puternic. Pe antrenorul echipei, italianul Ezio Gamba. Chiar dacă acesta se laudă cu o medalie de aur la olimpiadă, vladimir putin a reuşit să-l pună la pământ.

Şi sportivii echipei naţionale s-au luptat cu Vladimir Putin. Surprinzător sau nu, nici ei n-au avut nicio şansă în faţa Preşedintelui.

După antrenament Vladimir putin a participat la o conferinţă de presă.

N-a anunţat că va reprezenta de unul singur federaţie rusă la următorele competiţii de judo, cum probabil se aşteptau unii după ce au văzut antrenamentul, ci i-a mulţumit antrenorului pentru munca depusă. Cu un paşaport rusesc.

În ciuda celor 63 de ani, Vladimir Putin este într-o formă fizică de invidiat. Iar asta i-a adus de multe ori un loc pe prima pagină a revistelor din intreaga lume. A călărit la bustul gol, a pescuit în locuri sălbatice şi s-a apropiat de animale fioroase. Întotdeauna însoţit de un fotograf sau de un cameraman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cel mai bun luptător de judo din întreaga lume este Vladimir Putin