Antena Meniu Search
x

Pentru prima dată din ianuarie, China a raportat zero decese provocate de coronavirus în ultimele 24 de ore

Pentru prima dată din luna ianuarie, China a raportat zero decese provocate de coronavirus în ultimele 24 de ore. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.04.2020, 08:06

China a raportat zero decese provocate de coronavirus în ultimele 24 de ore
Pentru prima dată din ianuarie, China a raportat zero decese provocate de coronavirus în ultimele 24 de ore - Profimedia / imaginie ilustratuvă

Pentru prima dată din luna ianuarie, China a raportat zero decese provocate de coronavirus în ultimele 24 de ore. 

Marți, Comisia Națională de Sănătate a raportat 32 de noi cazuri de infectare, toate importate, scrie The Guradian. De asemenea, au fost raportate 30 de noi cazuri asimptomatice.

Cu toate acestea, pentru prima dată din ianuarie, de când Comisia a început să își publice cifrele, nu au fost raportate noi decese.

Pe parcursul ultimelor două săptămâni, bilanţul deceselor zilnice a oscilat între 1 şi 7. Din cele 55 de decese raportate în decurs de 14 zile în China, 51 au fost înregistrate în oraşul Wuhan, provincia Hubei, unde a izbucnit pandemia.

Peste 3.000 de oameni uciși de coronavirus, în China

În provincia Hubei, există 518 cazuri, cu 184 de pacienţi în stare gravă. Miercuri ar urma să fie ridicate, pentru locuitorii sănătoşi, restricţiile de deplasare impuse în luna ianuarie.

Numărul total al deceselor înregistrate în China este de 3.212.

La nivel mondial, de la depistarea coronavirusului în China, la finalul anului trecut, au fost înregistrate peste 1,3 milioane de cazuri de îmbolnăvire şi mai mult de 73.800 de decese. Din totalul infectărilor, peste 274.000 de oameni au fost vindecaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să vă reparaţi maşina în service-ul de la colţ de stradă?

Observator » Stiri externe » Pentru prima dată din ianuarie, China a raportat zero decese provocate de coronavirus în ultimele 24 de ore