Antena Meniu Search
x

Chinezii folosesc roboţi pentru livrarea mâncării persoanelor în carantină (Video)

Personalul hotelului în care se află peste 200 de turişti în carantină a găsit o metodă inedită, dar eficientă pentru a evita contactul direct cu persoanele respective. Ei folosesc roboţei pentru a trimite oaspeţilor mâncarea în camerele de hotel.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.01.2020, 00:02

Chinezii folosesc roboţii pentru a se feri de coronavirus
Roboţii aduc mâncarea unor turişti aflaţi în carantină, în China - Captura Video / Youtube

Personalul hotelului în care se află peste 200 de turişti în carantină a găsit o metodă inedită, dar eficientă pentru a evita contactul direct cu persoanele respective. Ei folosesc roboţei pentru a trimite oaspeţilor mâncarea în camerele de hotel.

Roboţii sunt folosiţi pentru a livra mâncarea, dar şi pentru a înregistra anumite cereri pe care oaspeţii ar putea să le aibă. Izolarea celor 200 de pasageri în hotel a fost necesară, deoarece aceştia veneau din Wuhan, epicentrul focarului de coronavirus.

Roboţeii livrează masa şi înregistrează cereri

Peste 200 de turiști au fost adăpostiți într-un punct de izolare din Hangzhou, estul Chinei, după ce avionul lor a aterizat în oraș, iar unii dintre pasagerii de la bord proveneau din Wuhan, orașul de unde provine virusul care a ucis mai mult de 100 de persoane, scrie dailystar.co.uk.

Pentru a preveni infecțiile încrucișate între pasageri, personalul hotelului a decis să livreze mâncarea în camere prin roboți.

Videoclipul filmat arată robotul care se oprește în fața ușii camerei, în timp ce se poate auzi spunând: "Bună ziua. Acum vă servesc masa și dacă aveți cerințe, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj prin WeChat. Un membru al personalului vă va contacta în curând. Bucurați-vă de masa dvs., vă mulțumesc".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un bărbat, care poartă o mască de față și o haină lungă, deschide ușa, ia mâncarea de pe raftul robotului și intră înapoi în camera lui.

16 roboți au fost programaţi pentru această sarcină, unul pe fiecare etaj a lungul clădirii. De asemenea, roboţii pot pune muzică, dacă oaspetele doreşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Chinezii folosesc roboţi pentru livrarea mâncării persoanelor în carantină (Video)