Antena Meniu Search
x

Cine este "omul rachetă" care apare alături de Kim Jong-un într-o fotografie oficială

O fotografie din timpul unui eveniment în care Kim Jong-un s-a lăudat cu dotările armatei nord-coreene face furori pe rețelele sociale. Printre cei 30 de soldați care s-au fotografiat alături de liderul de la Phenian apare și un bărbat într-o ținută albastră, mulată, pe care utilizatorii de inetrnet l-au numit „un supererou”, „o minge de tun umană” sau „omul rachetă”.

de Redactia Observator

la 13.10.2021, 14:08

Cine este "omul rachetă" care apare alături de Kim Jong-un într-o fotografie oficială
Cine este "omul rachetă" care apare alături de Kim Jong-un într-o fotografie oficială - Profimedia Images

Kim Jong-un s-a fotografiat alături de 30 de soldați, în timpul unei expoziții rare de armament. Printre bărbații în uniforme măslinii, s-a remarcat un nord coreean într-un costum albastru, potrivit AP.

Imaginea a devenit virală, iar pe rețelele sociale au apărut glume despre „omul rachetă” din Coreea de Nord. Deși presa de la Phenian nu l-a identificat pe bărbat, un expert american în neproliferare nucleară a lămurit misterul, spunând că soldatul este, de fapt, un parașutist.

Alte fotografii de la ceremonie l-au surprins pe Kim Jong-un urmărind un spectacol aerian cu opt avioane militare. Agenția de știri KCNA a relatat că “un parașutist de top a demonstrat abilități de aterizare, fluturând steagul partidului”.

Alte fotografii din timpul unui spectacol anterior din Coreea de Nord arătau mai mulți parașutiști în uniforme similare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Cine este "omul rachetă" care apare alături de Kim Jong-un într-o fotografie oficială