Antena Meniu Search
x

Video ”Cineva tocmai a fost mâncat de un rechin”. Momentul în care un bărbat este ucis de un rechin alb, în apropierea unei plaje din Sydney

Un bărbat a fost ucis de un rechin alb, în apropierea unei plaje din Sydney, Australia. Martorii au spus că au văzut un rechin mare, lung de aproape 5 metri care l-a atacat pe înotător din lateral. Victima a suferit răni fatale și a putut fi salvată.

de Redactia Observator

la 16.02.2022, 14:52

”Cineva tocmai a fost mâncat de un rechin”. Momentul în care un bărbat este ucis de un rechin alb, în apropierea unei plaje din Sydney
”Cineva tocmai a fost mâncat de un rechin”. Momentul în care un bărbat este ucis de un rechin alb, în apropierea unei plaje din Sydney - captura video

Momentul atacului fatal, primul în ultimii 60 de ani în Sydney, a fost filmat de câțiva pescari. Victima a fost atacată de rechin la Buchan Point, lângă Sydney, miercuri, la ora locală 16:30. Un martor a descris cum rechinul i-a înghițit părți ale corpului, după ce l-a rupt în două, lăsând pe luciul apei o pată uriașă de sânge.

După ce s-a dat alarma, elicoptere de salvare și echipaje pe jet-ski au fost trimise în căutarea înotătorului, însă n-au mai avut ce salva. Rămășițele înotătorului au fost găsite în apă la scurt timp după aceea, a confirmat poliția din New South Wales. 

Salvatorii au recuperat din apă doar jumătate de cadavru

Pe acelaşi subiect

„Înregistrările arată clar un cadavru, jumătate de cadavru fiind luat de un rechin”, a spus un ofițer de poliție.

În filmare, un pescar se aude strigând „cineva tocmai a fost mâncat de un rechin! Oh, omule! Oh, nu! E o nebunie. Este un rechin alb”.

Poliția nu a oferit informații despre identitatea înotătorului, însă presa din Australia scrie că bărbatul era un localnic care cunoștea bine plaja și înota destul de des în zonă.

Este primul atac mortal al unui rechin în Sydney, după aproape 60 de ani

Plaja Little Bay a fost închisă, în timp ce ofițerii continuă să cerceteze zona. Toate plajele din zona consiliului Randwick, inclusiv Clovelly și Maroubra, vor rămâne, de asemenea, închise în următoarele 24 de ore, după atacul mortal al rechinului.

Little Bay Beach este considerată de Consiliul Randwick drept una dintre bijuteriile nedescoperite din Sydney și o plajă „secretă” populară printre localnici.

Guvernul statului New South Wales a cheltuit milioane pentru îmbunătăţirea tehnologiei pentru a reduce atacurile rechinilor de-a lungul coastei. Au fost instalate plase pe 51 de plaje, precum şi drone şi staţii de ascultare a rechinilor care pot urmări rechinii albi prin satelit şi pot trimite o alertă atunci când apare unul în raza vizuală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » ”Cineva tocmai a fost mâncat de un rechin”. Momentul în care un bărbat este ucis de un rechin alb, în apropierea unei plaje din Sydney