Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ciprul va expulza în Elveția șase francezi suspectați de legături cu grupări teroriste

Ciprul va expulza în Elveția șase francezi arestați pe aeroportul din Larnaca (sud) venind de la Basel și suspectați de legături cu "grupări teroriste", au indicat luni autoritățile cipriote.

de Redactia Observator

la 23.11.2015 , 14:21

 Ciprul va expulza în Elveția șase francezi arestați pe aeroportul din Larnaca (sud) venind de la Basel și suspectați de legături cu "grupări teroriste", au indicat luni autoritățile cipriote, transmite AFP.

Cei șase bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 33 de ani, au fost reținuți sâmbătă seară după ce au ajuns în Cipru la bordul unui avion al unei companii low-cost care a venit de la Basel (Elveția), a precizat poliția.

"Avem informații care sugerează că au legături strânse cu grupări teroriste", a precizat ministrul cipriot al justiției, Ionas Nicolaou.

Articolul continuă după reclamă

El a adăugat că Interpol, organizația internațională de poliție, a informat deja Ciprul că "trei dintre suspecți au fost identificați ca având legături cu o organizație teroristă".

"Ceilalți trei par a avea de asemenea un fel de legătură" cu grupări teroriste, a precizat ministrul.

"Ei vor fi probabil expulzați în Elveția în cursul zilei de luni", a indicat el.

Ciprul, situat în Mediterana Orientală, a întărit securitatea în aeroporturile și porturile sale după atentatele de la Paris care s-au soldat cu 130 de morți.

Sursa: agerpres.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Luaţi vitamine doar după ce consultaţi un medic?
Observator » Ştiri externe » Ciprul va expulza în Elveția șase francezi suspectați de legături cu grupări teroriste