Antena Meniu Search
x

O cisternă a luat foc şi a explodat când alimenta o benzinărie, în Italia: doi morţi, 17 răniţi

O cisternă a luat foc şi a explodat când alimenta o benzinărie, în Italia: doi morţi, 17 răniţi. A urma tun incendiu cumplit, flăcările fiind văzute de la mare distanţă.

O cisternă a luat foc şi a explodat când alimenta o benzinărie, în Italia: doi morţi, 17 răniţi. A urma tun incendiu cumplit, flăcările fiind văzute de la mare distanţă.

"Explozie la staţia de alimentare cu benzină de pe (drumul naţional) Salaria. Un pompier a murit şi unul dintre civilii implicaţi, Durere infinită.", au anunţat pompierii într-un mesaj postat pe Twitter.

"Şapte pompieri implicaţi în explozia unei staţii de alimentare cu benzină la Salaria. Operaţiuni în curs, alte opt persoane ar fi implicate", au anunţat anterior, miercuri după-amiaza, pompierii.

Potrivit presei italiene, explozia a avut loc în momentul în care un camion cisternă aproviziona staţia.

Pe acelaşi subiect

Imagini difuzate de posturi de televiziune surprind incendiul provocat de explozie, controlat miercuri după-amiaza în urma intervenţiei mai multor echipe de pompieri.

Ambulanţe şi trei elicoptere au fost mobilizate să transporte răniţii către spitale în capitală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit prefectului poliţiei din oraşul Rieti, Antonio Mannoni, cea mai apropiată localitate de locul exploziei, zece persoane au fost rănite, iar două dintre ele se aflau în ”cod roşu”, cel mai grav în Italia, fără ca acest lucru să însemne neapărat că viaţa le este în pericol.

Salaria - drumul naţional pe care a avut loc acest accident - asigură o legătură îngtre Roma şi Porto d'Ascoli, pe coasta Mării Adriatice, trecând prin Rieti (centru).

Drumul a fost închis temporar pe ambele sensuri de circulaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O cisternă a luat foc şi a explodat când alimenta o benzinărie, în Italia: doi morţi, 17 răniţi