Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Clipe de groază, filmate după moartea lui Takeoff. Rapperul din trupa Migos a fost împuşcat la un joc de zaruri

Rapperul american Takeoff, celebru mai ales din trupa Migos, a murit împuşcat în faţa unui club de bowling din Houston, Statele Unite. Tânărul de 28 de ani s-a prăbuşit într-o baltă de sânge, chiar sub ochii colegului său de trupă, Quavo, care îi e şi unchi. O filmare tulburătoare surprinde momentele de după incidentul tragic. Totul ar fi început de la un joc de zaruri cu final nefericit pentru Takeoff.

de Redactia Observator

la 01.11.2022 , 18:21

Rapperul american Takeoff, pe numele lui real Kirshnik Khari Ball, a murit la doar 28 de ani, împuşcat într-un club de bowling din Houston. Tânărul s-a prăbuşit fără viaţă chiar sub ochii colegului său din trupa Migos, Quavo. Potrivit Daily Mail, totul ar fi pornit de la o partidă de zaruri care s-a terminat prost. A izbucnit o altercaţie, iar unul dintre cei implicaţi în scandal a scos arma şi a tras în Takeoff, care se afla acolo în compania lui Quavo. Rapperul a murit în jurul orei 2:30 dimineaţa. 

Imagini sfâşietoare, după moartea lui Takeoff

O filmare surprinde clipe groaznice, imediat după moartea rapperului Takeoff. Disperat, colegul său de trupă, Quavo, încearcă să-l ajute după ce glontele l-a lovit în "cap sau gât", la finalul jocului de zaruri de la "petrecerea privată". Prietenii, familia, dar şi fanii tânărului ucis condamnă "violenţa fără sens" care a dus la pierderea vieţii tânărului. Quavo, care pe lângă rolul în trio-ul Migos, este şi unchiul victimei, arată complet devastat când îngenunchează lângă trupul lui Takeoff, doborât de focul de armă. În înregistrare se aude inclusiv strigătul lui disperat după ajutor.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii din Houston au confirmat că o persoană a fost găsită decedată la adresa respectivă, fără a face însă comentarii cu privire la identitatea celui ucis. Ofiţerii au precizat că la faţa locului erau adunaţi 40-50 de oameni, iar agenţii de pază din apropiere au auzit focul de armă, dar nu au văzut cine a apăsat pe trăgaci. În schimb, martorii au declarat că s-au auzit mai multe gloanţe trase, acoperite de strigătele mulţimii îngrozite.

Pe acelaşi subiect

Pe internet au fost publicate imagini cu trupul neînsufleţit, întins într-o baltă de sânge, iar hainele purtate de victimă coincid cu cele cu care era îmbrăcat Takeoff în ultimele imagini postate de rapper pe Instagram, în acea zi. Alte două victime au fost transportate la spital într-un vehicul privat, fără a fi cunoscute detalii despre starea acestora.

Rapperul Takeoff, succes cu trupa Migos

Grupul Migos, format în 2009 de Quavo, vărul său Offset (partenerul lui Cardi B), şi nepotul său, Takeoff, a cunoscut succesul în 2013 cu single-ul "Versace". Melodia "Bad and Boujee" i-a propulsat în fruntea topurilor în 2016. Cei trei au lansat mai multe înregistrări şi patru albume, "Yung Rich Nation" în 2015, urmat de "Culture", "Culture II" şi "Culture III" în 2017, 2018 şi 2021. Numeroşi artişti precum Drake, Travis Scott, Nicki Minaj, Post Malone sau Cardi B au participat la albumul lor "Culture II". "Messy", ultima melodie a lui Quavo şi Takeoff, a apărut pe Youtube de câteva ore. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Clipe de groază, filmate după moartea lui Takeoff. Rapperul din trupa Migos a fost împuşcat la un joc de zaruri