Antena Meniu Search
x

Clipe de groază în stradă: Un bărbat a deschis focul, omorând opt persoane. "Am vrut doar să-mi iau copiii", a spus atacatorul

Un bărbat din Mississippi a ucis sâmbătă opt persoane, inclusiv un adjunct de şerif, aparent în urma unei dispute privind copiii săi, a anunţat poliţia locală, precizând că l-a arestat pe criminal, relatează Daily Mail.

- news.ro/ Twitter

Un bărbat din Mississippi a ucis sâmbătă opt persoane, inclusiv un adjunct de şerif, aparent în urma unei dispute privind copiii săi, a anunţat poliţia locală, precizând că l-a arestat pe criminal, relatează Daily Mail.

Şeriful din Lincoln County, Steve Rushing, l-a identificat pe autorul crimei drept Willie Cory Godbolt, în vârstă de 35 de ani. El a fost prins duminică dimineaţă, cu puţin înainte de ora locală 7 (14 ora României). 

În timpul arestării, Godbolt le-a spus ofiţerilor că a vrut numai să îşi ia copiii de la soţie, însă persoane străine au intervenit, aşa că le-a ucis. “I-a costat viaţa, îmi pare rău”, a spus el.

Întrebat de un jurnalist ce crede că urmează, suspectul a răspuns “moartea”. “Intenţia mea a fost să mă omoare un poliţist, nu mai pot trăi, nu după ce am făcut, nu din punctul vostru de vedere”, a adăugat el.

Pe acelaşi subiect

Şeriful local a precizat că Godbolt luase ostatic un adolescent de 16 ani, care a fost eliberat şi este în siguranţă.

Purtătorul de cuvânt al Biroului de Investigaţii din Mississippi, Warren Strain, a spus că suspectul a deschis focul în trei locuinţe separate, sâmbătă seara, în zona rurală din comitatul Lincoln.

Potrivit lui Rushing, adjunctul de şerif a intervenit după ce o persoană a sunat la numărul de urgenţă 911 pentru a spune că Godbolt se află pe proprietatea sa şi nu vrea să plece.

Furios de intervenţia ofiţerului, suspectul l-a împuşcat pe acesta, precum şi alte trei persoane. De asemenea, Godbolt a ucis alte patru persoane la alte două adrese.

Suspectul nu a fost inculpat deoacamdată, iar identităţile victimelor nu au fost date publicităţii.

Aceasta nu este prima dată când Godbolt are probleme cu legea. El a fost acuzat de jaf armat şi asalt în 2005, dupăă ce ar fi lovit un bărbat cu un pistol şi i-ar fi furat portofelul, banii şi bijuteriile.

În 2016, Godbolt a fost arestat pentru sfidarea justiţiei şi pentru asalt. 

Sursă: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Clipe de groază în stradă: Un bărbat a deschis focul, omorând opt persoane. "Am vrut doar să-mi iau copiii", a spus atacatorul