Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Clipele dinaintea atacului asupra tatălui lui Lamine Yamal. Patru suspecţi au fost reţinuţi şi acuzaţi de tentativă de omor

Spania este în stare de şoc, după ce tatăl lui Lamine Yamal, cea mai tânără senzaţie a fotbalului mondial, a fost înjunghiat în plină stradă, în urma unei altercaţii. Tatăl superstarului de 17 ani a fost dus de urgenţă la spital. Este în stare gravă, dar stabilă, spun medicii. Patru suspecţi au fost reţinuţi şi acuzaţi de tentativă de omor.  

de Redactia Observator

la 15.08.2024 , 20:30

Sunt imaginile pline de tensiune, filmate cu doar câteva clipe înainte ca Mounir Nasraoui, tatăl lui Lamine Yamal, să fie înjunghiat. Scena se petrece într-un cartier rău famat din oraşul Mataro, aflat la 30 de kilometri de Barcelona şi locul unde Yamal a copilărit. Îmbrăcat în echipamentul cu care fiul său a cucerit Spania, bărbatul este filmat în timp ce se îmbrânceşte cu mai mulţi indivizi. Altercaţia ar fi pornit de la faptul că un copii din cartier ar fi aruncat cu apă de la un balcon. Furios, tatăl lui Yamal s-a dus să ceară explicaţii părinţilor.

Poliţia a reţinut deja patru suspecţi

La un moment dat, îşi face apariţia şi poliţia, care reuşeşte să calmeze spiritele. Nu pentru mult timp însă. La lăsarea întunericului, scandalul se mută într-o parcare din oraş. Tatăl fotbalistului e atacat cu un cuţit. "Potrivit poliţiei, Mounir Nasraoui, 36 de ani, este în stare gravă, dar stabilă. Din acest motiv, el ar urma să fie transferat de la terapie intensivă la acest spital, Germans Trias i Pujol, în Badalona. El a fost internat, ieri, cu un diagnostic serios, mai multe înjunghieri în piept şi în abdomen", spune Alba Prieto, reporter RTVE Noticias.

Vezi și

Poliţia a reţinut deja patru suspecţi. După aproape 17 de ore de la atac, tatăl celebrului fotbalist a postat pe Instagram un mesaj pentru apropiaţi. Oraşul Mataro este în stare de şoc. Lamin Yamal este mândria lor. iar fotbalistul dedică fiecare gol pe care îl înscrie cartierului în care a crescut. Lamine nu a mers să-şi viziteze tatăl la spital ca să nu fie asaltat de presă. Dimineaţă, a fost la antrenamentul echipei Barcelona, după ce a aflat că viaţa tatălui său nu mai este în pericol.

În vârstă de 17 ani, Lamine Yamal este vedeta naţionalei Spaniei și a clubului Barcelonei, care a pus o clauză de transfer de un miliard de euro. Deja campion european cu naţionala, a fost ales cel mai bun tânăr jucător la Euro 2024 şi a ajuns la o cotă de piaţă de 120 de milioane de euro. A devenit astfel cel mai valoros jucător în vârstă de 17 ani din toate timpurile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » Clipele dinaintea atacului asupra tatălui lui Lamine Yamal. Patru suspecţi au fost reţinuţi şi acuzaţi de tentativă de omor