Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cod roşu de vreme rea în Italia. Mamă şi copil ucişi de viitură în Calabria. Celălalt copil de doi ani al tinerei e încă dat dispărut

Un ciclon mediteranean a făcut prăpăd în centrul şi sudul Italiei. Mai multe regiuni sunt astăzi sub cod roşu şi portocaliu de vreme rea. În Calabria, o mamă şi fiul ei de doar 7 ani şi-au găsit sfârşitul cumplit din cauza unei viituri.

de Redactia Observator

la 06.10.2018 , 22:27

Un ciclon mediteranean a făcut prăpăd în centrul şi sudul Italiei. Mai multe regiuni sunt astăzi sub cod roşu şi portocaliu de vreme rea. În Calabria, o mamă şi fiul ei de doar 7 ani şi-au găsit sfârşitul cumplit din cauza unei viituri.

Cea mai afectată regiune este Calabria, în sudul Italiei, acolo unde locuiesc foarte mulţi cetăţeni români. E cod roşu de vreme rea, iar două râuri au ieşit din matcă şi au distrus un pod. Mai multe drumuri au fost acoperite de ape. 

O tânără de 30 de ani şi cei doi copii ai săi au căzut victime urgiei. Ştefania se întorcea acasă, în localitatea Gizzeria. 

Vezi și

Pe drum, maşina în care se aflau a fost surprinsă de o viitură. Speriată, femeia şi-a luat copiii şi a încercat să fugă. A apucat doar să îşi sune soţul şi să-i ceară ajutorul, înainte să fie luată de ape. 

Pe acelaşi subiect

După ore întregi de căutări, trupurile neînsufleţite ale femeii şi al fiului ei de doar şapte ani au fost găsite la aproape un kilometru de maşină, într-un şanţ. Echipele de intervenţie italiene l-au căutat toată noaptea pe celălalt copil, în vârstă de doar doi ani, însă fără succes. 

LUIGI RICCI, comandantul pompierilor: Căutările sunt complexe, deoarece furia apei a adus o cantitate impresionantă de nămol, solul fiind ridicat cu aproximativ 60 de centimetri.

Pompierii italieni au intervenit şi pentru salvarea a peste 250 de câini rămaşi blocaţi într-un adăpost din cauza inundaţiilor.

Autorităţile italiene au emis cod portocaliu şi galben de ploi abundente şi furtuni în mai multe regiuni din sudul şi centrul Italiei. 

Zeci de oameni au fost salvaţi până acum din mijlocul inundaţiilor. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Cod roşu de vreme rea în Italia. Mamă şi copil ucişi de viitură în Calabria. Celălalt copil de doi ani al tinerei e încă dat dispărut