Colecţionara de buchete de mireasă

Publicat: 18.02.2015, 16:35.
Actualizat: 18.02.2015, 16:53

Nu există nuntă la care a participat să nu prindă buchetul miresei. Azi, 46 de buchete stau mărturie. Dacă tot nu i-au adus iubirea mult visată, tânăra speră măcar ca florile să îi aducă un titlu în Cartea Recordurilor

Nu există nuntă la care a participat să nu prindă buchetul miresei. Azi, 46 de buchete stau mărturie. EL Dacă tot nu i-au adus iubirea mult visată, tânăra speră măcar ca florile să îi aducă un titlu în Cartea Recordurilor

Se spune din bătrâni că cea care prinde buchetul este viitoarea mireasă. Jamie este cu siguranţă excepţia de la regulă.

46 de buchete a prins Jamie în aproape 20 de ani. Mai în glumă, mai în serios, spune că ar putea să transforme asta în sport olimpic. Chiar dacă niciunul dintre buchete nu a fost cu noroc. Tânăra nu a ajuns încă la altar.

În atâţia ani de exerciţiu, tânăra spune că a dezvoltat şi un fel de tactică. Pe care o aplică de fiecare dată şi nu dă greş.

De cele mai multe ori, mireasa aruncă buchetul în sus, acesta loveşte tavanul sau un candelabru, aşa că va cădea drept în jos. Fata spune că şi-ar dori să ajungă la 50 de buchete prinse, performanţă ce i-ar asigura şi un loc în Cartea Recordurilor. Şi, cine ştie, poate, în cazul ei, 50 este cu noroc.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.