Antena Meniu Search
x

Concurs de rostogolit oua pe peluza Casei Albe

Atmosfera de sarbatoare pe peluza din fata Casei Albe. Insotiti de parinti, mii de copii au venit sa participe la concursul anual de rostogolit oua.

Vezi și

Concurentii au fost incurajati chiar de Barack Obama iar unii au avut nevoie chiar si de consolare dupa ce nu au reusit sa gaseasca niciun ou colorat.

Prima familie a Americii a avut de intretinut peste 30.000 de oaspeti si s-a ridicat la inaltimea asteptarilor. Presedintele nu a uitat nici ca este 1 aprilie, asa ca invitatii au avut parte de o mica surpriza, un baiatel care seaman izbitor cu presedintele american.

Spre deosebire de anii trecuti, Barack Obama nu a mai ales pozitia de arbitru. S-a multumit sa ii incurajeze de pe margine pe toti concurentii. Nu a mai putut astfel sa o penalizeze pe Michelle, atunci cand prima doamna i-a dat o mana de ajutor unui concurent ramas putin in urma.

La final, Obama si-a exersat si talentul oratoric. Trebuia sa linisteasca un concurent putin cam deprimat dupa ce fusese infrant in colorata cursa a oualor de Paste. Dupa atata agitatie, a urmat relaxarea iar sarbatoarea de la Casa Alba s-a incheiat cu povesti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Concurs de rostogolit oua pe peluza Casei Albe