Antena Meniu Search
x

Conor McGregor, acuzat de o femeie că a bătut-o și a amenințat că o va îneca. Tânăra s-ar fi aruncat de pe iaht şi a fost salvată de Crucea Roşie

O femeie l-a acuzat pe luptătorul UFC Conor McGregor că a agresat-o pe iahtul său din Ibiza și că a amenințat-o pe această că o îneacă. 

de Redactia Observator

la 25.01.2023, 12:56

Tânăra s-ar fi aruncat de pe iaht şi a fost salvată de Crucea Roşie
Conor McGregor, acuzat de o femeie că a bătut-o și a amenințat că o va îneca - Profimedia

Ultima Hora, un ziar din Spania, a publicat marți, 24 ianuarie, un articol în care o irlandeză l-a acuzat pe luptător că a lovit-o cu pumnul și a amenințat-o că o va îneca, la o petrecere care a avut loc în luna iulie, pe iahtul lui. Sportivul a negat acuzațiile, ABC News.

Domnul McGregor neagă absolut toate acuzațiile aduse de unul din oaspeții săi de pe iaht”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui McGregor, Karen Kessler, pentru ESPN, marți, într-o declarație. Pentru că ea nu l-a acuzat în acel moment, în Irlanda, țara de origine a lui McGregor, nu a fost deschis niciun caz, potrivit Ultima Hora. El va fi investigat însă în Ibiza, după ce femeia a făcut acuzațiile. 

Femeia susține că luptătorul a bătut-o

McGregor și-a sărbătorit ziua de naștere pe 16 iulie într-un club din Ibiza, o petrecere la care femeia a spus că a participat, potrivit Ultima Hora. Femeia a spus că McGregor a invitat-o în zona VIP și apoi pe iahtul său, alături prietenii lui, pentru că ar fi recunoscut-o din cartierul său din Dublin.

A doua zi dimineața, femeia a susținut că McGregor a devenit surprinzător de agresiv și violent cu ea, din senin, lovind-o cu pumnii în stomac și în bărbie și amenințând că o va îneca. Femeia a sărit în apă pentru a scăpa și a fost salvată de o barcă a Crucii Roșii, conform Ultima Hora.

Potrivit ziarului spaniol, femeia a spus că nu l-a acuzat pe McGregor inițial pentru că era în stare de șoc, nu avea altceva de purtat decât bikini, nu avea bani sau telefon și dorea doar să se întoarcă cât mai repede la hotelul ei din Ibiza. Un judecător din Ibiza va lua declarații femeii și martorilor și apoi va lua o decizie dacă McGregor va fi citat pentru o infracțiune, a relatat ziarul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Conor McGregor, acuzat de o femeie că a bătut-o și a amenințat că o va îneca. Tânăra s-ar fi aruncat de pe iaht şi a fost salvată de Crucea Roşie