Antena Meniu Search
x

Constantin e dispărut în Germania din ianuarie. Recompensă de 10.000 de euro pentru cine are informații despre român

Românul Constantin Popa, în vârstă de 30 de ani, este de negăsit. A dispărut în Germania, în 31 ianuarie, și de atunci nu l-a mai văzut nimeni. Tânărul nu a fost găsit nici până la ora actuală, iar autoritățile germane au decis să ofere recompensă celor care dețin informții despre român.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.10.2020, 10:04

  • Constantin Popa, dispărut în Germnaia de la sfârșitul luni ianuarie, nu a fost găsit nici până la ora actuală.
  • Anchetatorii nu exclud ca bărbatul român să fi fost victima unei infracțiuni.

Astăzi, cazul lui Constantin Popa va fi prezentat în emisiunea de pe canalul ZDF "Numărul dosarului XY...Nerezolvat", de la ora locală 20.15, scrie donau3fm.de.

Constantin Popa a dispărut în 31 ianuarie. Tânărul român este originar din Tritenii de Jos, județul Cluj, dar locuia în districtul Günzburg (Kötz) din Germania. 

El a plecat la muncă, însă nu a ajuns acolo niciodată. 

În 6 februarie, rucsacul tânărului român, pe care-l avea cu el în ziua dispariției, a fost găsit de un trecător atârnând de ramura unui copac în apropierea râului Günz.

De la acea dată polițiștii germani îl caută pe Constantin fără încetare, dar fără niciun rezultat concret până în prezent. 

10.000 euro recmpensă, pentru găsirea lui Constantin Popa

Autoritățile germane au decis să ofere o recompensă uriașă celor care reușesc să le ofere informații care să clarifice situația conaționalului nostru. 

Anchetatorii nu exclud românul să fi fost victima unei infracțiuni, se arată într-un comunicat al Poliției din Bayern:

"Cetateanul roman Constantin POPA in varsta de 30 de ani, este dat disparut din data de 30.01.2020. Dupa rezultatele investigatilor efectuate pana acum nu este exclusa o infractiune violenta in dezavantajului disparutului. La KPI (Politia Criminalistica din Neu-Ulm) s-a format un grup de investigare pe nume „Rucksack“ pentru elucidarea acestui caz.

Pentru informatii care duc la clarificarea faptei sau arestarea faptuitorului, se ofera o recompensa in valoare de 10.000 Euro. Legat de acest caz Politia Criminalistica din Neu-Ulm au urmatoarele intrebari:

- Cine se afla in mod regulat in zona rauletului Günz la legatura dintre localitatile Klein- si Großkötz , cine isi plimba de exemplu in acea zona cainele sau foloseste drumul pentru Jogging-, alergat sau drum de bicicleta si a facut eventual obervatii suspecte?

- Cine a vazut Rucsacul prezentat/aratat in acesta zona?

- Cine l-a mai vazut pe Constantin POPA dupa disparitia lui?

- Cine a facut observatii suspecte in zona Kötz la data de 31.01. sau 01.02.2020?

- Cine poate da detalii la clarificarea /elucidarea acestui caz?

Politia Criminalistica din Neu-Ulm cere ajutorul Dumneavoastra si ia in primire informatiile corespunzatoare/referitoare la acest caz la numarul de telefon: 0731/8013-0

Urmeaza notificarea legala pentru afisul de urmarire:

Pentru informatii care duc la clarificarea faptei sau arestarea faptuitorului se ofera o recompensa in valoare de 10.000 de Euro. Acordarea urmeaza sub excluderea procedurii reglementata legal.Recompensa se acorda numai persoanelor private si nu pentru functionari publici, pentru ca urmarirea infractiunilor face parte din obligatia lor profesionala".

Citește și: Șofer român de TIR pus să sufle în fiolă, scandal cu polițistul neamț: "Păi eu vin la tine acasă, băi frână!?" (video) O tânără româncă a murit pe loc într-o mașină zdrobită de copac, în Germania. Soțul ei este în stare gravă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Constantin e dispărut în Germania din ianuarie. Recompensă de 10.000 de euro pentru cine are informații despre român