Antena Meniu Search
x

Șofer român de TIR pus să sufle în fiolă, scandal cu polițistul neamț: "Păi eu vin la tine acasă, băi frână!?" (video)

Un șofer român de TIR care a fost pus să sufle în fiolă a făcut scandal cu polițistul neamț. "Păi eu vin la tine acasă, băi frână!?", îi spune românul, supărăt că nu a mai fost lăsat să conducă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 07.10.2020, 10:30

  • Trei șoferi români de TIR au fost găsiți de polițiștii germani în aceeași cabină de camion
  • Unul dintre ei era beat.

Într-o parcare de camioane din Germania, Stern și poliția germană au realizat un reportaj printre șoferii de TIR, acțiunea agenților fiind axată pe teste de alcoolemie la camionagii aflați la odihnă. 

Trei șoferi români au fost găsiți în cabina aceluiași TIR și puși să sufle în fiolă. Unul dintre ei a devenit recalcitrant și inițial a refuzat să facă asta, sub pretextul că nu e pe șosea, în trafic. Colegii lui l-au convins să facă testul, care  a arătat 0,38 miligrame la litru, adică o valoare de 76 la mie în aerul respirat.

Polițistul i-a reținut permisul, moment în care românul a explodat: "Nu vii mie, când dorm... Eu vin la tine acasă, băi frână!?" Apoi i-a cerut polițistului să-i returneze permisul.

Când acesta i-a spus "nein", românul a luat foc: "De ce? E al tău? Tu ai dat examen pentru el?" Ceilalți doi colegi români abia au putut să-l liniștească pe scandalagiu.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta a rămas fără permis, a fost amendat și i s-a interzis să-și mai continue călătoria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Șofer român de TIR pus să sufle în fiolă, scandal cu polițistul neamț: "Păi eu vin la tine acasă, băi frână!?" (video)