Antena Meniu Search
x

Contabil hărţuit la serviciu fură 190.000 de euro şi îi cheltuieşte pe femei şi droguri într-un weekend

Un contabil a fost condamnat la 2 ani şi jumătate de închisoare după ce a recunoscut că a furat aproape 200.000 de euro de la angajatorul său. Pentru că fusese hărţuit şi batjocorit de colegi, bărbatul a vrut să se răzbune. A cheltuit toţi banii într-un singur weekend pe femei şi cocaină. 

de Redactia Observator

la 13.04.2019, 14:52

Omul a ales să cheltuiască banii furaţi pe ceea ce el a numit “un weekend de nebunie”
Bărbatul a cheltuit banii pe droguri şi distracţie - Facebook / Darren Peter Carvill

Un contabil a fost condamnat la 2 ani şi jumătate de închisoare după ce a recunoscut că a furat aproape 200.000 de euro de la angajatorul său. Pentru că fusese hărţuit şi batjocorit de colegi, bărbatul a vrut să se răzbune. A cheltuit toţi banii într-un singur weekend pe femei şi cocaină. 

Darren Carvill, în vârstă de 38 de ani a furat un total de 262 de lire sterline de la lanţul de service pentru autoturisme “Mr. Clutch”. El şi-a motivat gestul pentru agresiunile suportate la muncă, din partea colegilor săi. 

Omul a ales să cheltuiască banii furaţi pe ceea ce el a numit “un weekend de nebunie” în luna august 2018, adăugând că a vrut să fure banii şi să dispară, ştiind că va fi căutat odată ce se va afla de infracţiunea sa. 

Carvill a efectuat plăţi false pentru numeroase francize deţinute de companie, făcând ca totul să pară transferuri autentice către furnizori şi comercianţi. Contabilul a fost acuzat şi a recunoscut 18 cazuri de fraudă. 

“El a avut o viață foarte nefericită. Pentru cea mai mare parte a vieții sale, a fost agresat. El a suferit de o stimă de sine foarte scăzută şi de o incomodare socială. El spune că era un angajat bun și a lucrat mult timp și a făcut o treabă bună. A spus că şefii lui s-au comprotat foarte frumos cu el, dar din partea colegilor nu exista zi în care să nu fie ridiculizat” a declarat avocatul său, James Ross.

Avocatul lui Carvill a adăugat că stima sa de sine scăzută a fost exacerbată de agresiune, ceea ce, la rândul său, a alimentat dependența sa de petreceri și droguri considerate a fi cocaina.

Carvill a planificat inițial să ramburseze banii pe care îi folosea pentru a-și trata viața "înșelătoare și nefericită", a afirmat instanța, dar domnul Ross a adăugat că a fost "înșelat" gândindu-se că "pur și simplu împrumută banii".

Judecătorul care a pronunțat sentința, Philip St John-Stevens, a spus că Carvill "a împins butonul de autodistrugere", dar a înţeles că remușcarea lui era acceptabilă.

Cu toate acestea, directorul Clutch, Alfred Abdulla, a declarat că compania va trebui să ramburseze banii pe care i-a furat Carvill pentru mai mulți ani, lăsând unii angajați fără plată timp de cinci luni.

Conform Unilad, Carvill, care locuiește împreună cu părinții săi din Rochester, se confruntă acum cu o investigație în temeiul legii privind infracțiunile de contravenție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Contabil hărţuit la serviciu fură 190.000 de euro şi îi cheltuieşte pe femei şi droguri într-un weekend