Antena Meniu Search
x

Continua căutările avionului dispărut pe ruta Indonezia-Singapore

Rudele şi prietenii celor 162 de oameni de la bordul avionului dispărut pe ruta Indonezia-Singapore au aflat la un momendat că aeronava a fost găsită

Vezi și

Rudele şi prietenii celor 162 de oameni de la bordul avionului dispărut pe ruta Indonezia-Singapore au aflat la un momendat că aeronava a fost găsită

Informaţia a fost însă negată de autorităţile indoneziene care au declarati că, cel mai probabil, avionul s-a prăbuşit în apă. Printre pasageri se aflau 16 copii şi un bebeluş.

În căutarea avionului Air Asia au pornit echipe din Indonezia, Australia şi Malaezia. Britanicii, americanii şi chinezii au oferit, de asemenea, sprijin. Însă, deocamdată, locul unde s-a prăbuşit aeronava rămâne un mister.

Peste o sută de rude şi prieteni aşteaptă şi acum veşti despre cei dragi pe aeroportul din Indonezia, de unde a decolat aeronava. Printre ei şi logodnica unuia dintre pasageri.

Air Asia 8501 efectua o cursă din Indonezia în Singapore. A pierdut, însă, contactul cu turnul de control la 45 de minute de la decolare, la puţin timp după ce pilotul anunţase că vremea e nefavorabilă.

Evident, au întâlnit câţiva nori de furtună şi pilotul a cerut permisiunea să schimbe altitudinea, dar atâta ştim până acum.

La bord se aflau mulţi cetăţeni indonezieni, dar şi trei sud-coreeni, un bărbat din Singapore, un malaezian, un britanic şi un francez. În semn de respect pentru toţi cei aflaţi la bord, pe internet, logo-ul companiei a fost modificat din roşu în gri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Continua căutările avionului dispărut pe ruta Indonezia-Singapore