Meniu LIVE
Search
x

Facebook anunță că Donald Trump va avea contul suspendat până în 2023

Reprezentanții Facebook au anunțat că fostul președinte Donald Trump va avea suspendată activitatea pe rețeaua de socializare până la data de 7 ianuarie 2023.

De Redactia Observator la 05.06.2021, 19:21

După această perioadă, Facebook va evalua circumstanțele în care fostul președinte al SUA ar putea reveni pe platformă, transmite CNN. Măsura garantează că Donald Trump nu va putea posta pe contul său de Facebook înainte de alegerile ce vor avea loc la jumătatea anului 2022, existând posibilitatea ca fostul lider de la Casa Albă să aibă contul suspendat până la alegerile prezidențiale din 2024.

„Dacă stabilim că există încă un risc serios pentru siguranța publică, vom extinde restricția pentru o perioadă de timp stabilită și vom continua să reevaluăm până când acest risc nu va mai exista”, a declarat Nick Clegg, vicepreședinte al afacerilor globale Facebook.

Donald Trump a numit decizia „o insultă” față de susținătorii săi

Donal Trump consideră că decizia Facebook este o insultă pentru zecile de milioane de urmăritori adăugând că gigantul social media „nu ar trebui să fie lăsat să scape cu această cenzură".

Într-o decizie fără precedent, pe 7 ianuarie, Facebook a decis suspendarea contului fostului șef de stat american după ce acesta și-a încurajat susținătorii în timpul atacului de la Capitoliu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Facebook anunță că Donald Trump va avea contul suspendat până în 2023

Breaking News

Atac armat într-o școală din Rusia. Sunt 9 morți și 20 de răniți. VIDEO

Atac armat într-o școală din Rusia. Sunt 9 morți și 20 de răniți. VIDEO