Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Convenția Democrată, la final. Kamala Harris a promis case pentru toți americanii, siguranță la granițe şi drepturi egale

Alegeri SUA 2024. O nouă viziune pentru America. Asta promite Kamala Harris, în cel mai important discurs al carierei politice de până acum. După ce a acceptat, oficial, să fie candidatul democraţilor la preşedinţie, Harris spune că ţara va intra într-o nouă epocă în care vor înceta atacurile armate şi clasa muncitoare va înflori. Între timp, viaţa lui Trump a fost iar în pericol. Poliţiştii au arestat un bărbat care voia să îl asasineze pe miliardar

de Redactia Observator

la 23.08.2024 , 22:29

Plină de energie şi zâmbitoare, Kamala Harris a promis case pentru toţi americanii, siguranţă la graniţe şi drepturi egale. "La aceste alegeri, națiunea noastră are o oportunitate prețioasă, trecătoare, de a trece peste amărăciunea, cinismul și bătăliile care ne-au dezbinat în trecut", a declarat Kamala Harris.

Kamala, fiica unor imigranţi din India şi Jamaica, a povestit cum a ajuns procuror şi s-a luptat cu traficanţii şi infractorii. "Toată cariera nu am avut decât un singur client: poporul (american). America va câştiga lupta pentru secolul 21, nu China!", a spus ea.

Discursul Kamalei Harris i-a lasat pe democraţi emoţionaţi până la lacrimi

Vezi și

Presa a remarcat însă că Harris nu a spus cum îşi va şi implementa măsurile. A fost criticată şi pentru faptul că nu cerut ferm oprirea războiului din Gaza. Asta în timp ce mii de activişti pro-Palestina manifestau în afara sălii. 

Pe acelaşi subiect

În sprijinul Kamalei au vorbit sportivi, dar şi actriţe celebre, printre care Eva Longoria şi Kerry Washington. Nepoatele ei de 6 şi 8 ani au venit să înveţe spectatorii cum se pronunţă corect numele vicepreşedintei. Iar Pink a oferit un spectacol de excepţie.

Evenimentul a avut loc într-o zi specială. Ieri a fost ziua în care Kamala şi soţul ei au aniversat zece ani de căsătorie. Kamala Harris le-a amintit oamenilor şi ce ar însemna un nou mandat al lui Donald Trump. "Gândiți-vă la puterea pe care o va avea, mai ales după ce Curtea Supremă a Statelor Unite a decis că ar fi imun la urmărirea penală", a spus Harris.

Donald Trump a atacat-o pe Kamala Harris chiar în timpul discursului

 "De ce nu a făcut ceva? De ce nu a făcut ceva în legătură cu lucrurile de care se plânge?", a întrebat miliardarul de 78 de ani pe platforma sa, Truth Social. 

Republicanul a avut şi alte supărări. Un bărbat de 66 de ani care postase ameninţări cu moartea la adresa lui a fost arestat în Arizona, chiar în momentul în care candidatul republican vizita statul american. Trump a aflat de pericol de la jurnalişti, dar a avut puterea să facă o glumă. "Hai să fugim de aici chiar acum! Am un respect enorm pentru Serviciile Secrete şi munca pe care o depun, ca acum o lună şi jumătate când au sărit şi m-au acoperit în timp ce gloanţele zburau în direcţia lor", a spus el. 

Pe 14 iulie, Trump a fost atins de un glonţ în timpul unui miting de campanie în Pennsylvania. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Ştiri externe » Convenția Democrată, la final. Kamala Harris a promis case pentru toți americanii, siguranță la granițe şi drepturi egale