Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bebeluș de doar o zi, găsit într-o pungă de plastic agățată de un gard. Un gunoier a fost cât pe ce să-l arunce la pubelă

Caz uluitor în Filipine. Un nou-născut a fost găsit de un gunoier într-o pungă de plastic, agățată de un gard. Doar norocul a făcut ca bărbatul să nu-l arunce la pubelă.

de Redactia Observator

la 26.09.2018 , 15:51

Caz uluitor în Filipine. Un nou-născut a fost găsit de un gunoier într-o pungă de plastic, agățată de un gard. Doar norocul a făcut ca bărbatul să nu-l arunce la pubelă.

Micuțul de doar o zi a fost descoperit în orașul Lapu-Lapu, din Filipine. Fără să știe, un gunoier a vrut să arunce punga de plastic în care acesta zăcea neajutorat, însă s-a oprit în ultimul moment, după ce a auzit sunete slabe. Când s-a uitat înăntru a rămas fără cuvinte. Bebelușul abia născut era într-o stare de semi-conștiență, cu ochii întredeschiși.

"La început nu știam dacă e viu sau mort. Nu știam ce să facem, am sunat la ambulanță", a spus unul dintre martori, potrivit Daily Mail

Articolul continuă după reclamă

Paramedicii sosiți la fața locului l-au luat imediat în grijă pe copil. Alături de acesta, în punga de plastic, au găsit o uniformă de adolescentă, pătată cu sânge, ceea ce conduce la ideea că mama este o tânără elevă, între 12 și 16 ani, care probabil a ascuns sarcina până în ultimul moment. 

Copilul și-a revenit în spital și este numai un zâmbet. Mai mulți oameni s-au oferit să-l adopte, după ce au aflat de povestea lui.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Bebeluș de doar o zi, găsit într-o pungă de plastic agățată de un gard. Un gunoier a fost cât pe ce să-l arunce la pubelă