Antena Meniu Search
x

Tragedie cumplită pentru o familie. Un băieţel de doi ani a murit după ce tatăl a leşinat peste el

Tragedie pentru o familie, după ce un tată şi-a omorât fără să vrea băieţelul. Copilul de doi ani a fost strivit sub greutatea bărbatului care şi-a pierdut cunoştinţa şi a căzut peste el.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 22.05.2019, 11:31

Bărbatul a fost acuzat de omor involuntar
Băieţelul se afla pe canapea în momentul în care tatăl său a leşinat - Facebook/ Alanna Darroch/ Ty Lucente

Tragedie pentru o familie, după ce un tată şi-a omorât fără să vrea băieţelul. Copilul de doi ani a fost strivit sub greutatea bărbatului care şi-a pierdut cunoştinţa şi a căzut peste el.

Ty Lucente, în vârstă de 37 de ani, din Freedom, Pennsylvania, SUA, a fost acuzat de omor involuntar, după ce a leşinat şi a căzut peste copilul său de doar doi ani, strivindu-l.

Bărbatul luase pastile de buprenorfină, un medicament pentru tratarea durerii cronice, care poate fi eliberat pe bază de reţetă, însă el nu avea una, conform poliţiei.

Omul a declarat că a leşinat pe canapeaua pe care se afla Michael, băieţelul său de doar doi ani. El a fost cel care a chemat şi ambulanţa, însă medicii nu au reuşit să îl mai salveze pe cel mic.

„Am început imediat să îi ofer primul ajutor până la venirea medicilor. Nu avea puls, buzele lui erau albastre. Copilaşul meu se dusese. A trebuit să urlu la Ty pentru a înţelege ce se întâmplă şi să sune la salvare” a povestit mama băieţelului.

Alanna Darroch, mama copilului, este distrusă de durere şi nu îşi poate reveni din şoc.

„Este cea mai mare durere. Simt că inima mea a fost smulsă din piept. Băiatul meu mi-a salvat viaţa. Când am rămas însărcinată cu el am renunţat la droguri complet” a mai spus ea.

Polițiștii spun că, deși moartea copilului a fost un accident, Lucente este încă acuzat de omor involuntar.

„Credem că şi-a pierdut pentru scurt timp cunoştinţa şi a căzut peste el. Ulterior a suant la salvare” a declarat şeful poliției, Eugene St Clair, a declarat.

Conform Mirror, Lucente va fi audiat în faţa judecătorului districtului Douglas Loughner pe datda de 30 mai 2019.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Tragedie cumplită pentru o familie. Un băieţel de doi ani a murit după ce tatăl a leşinat peste el