Antena Meniu Search
x

Video Copilaș abandonat într-un scaun de mașină, la marginea drumului. Șoferul care l-a salvat a izbucnit în lacrimi

Un șofer care lucrează pentru Amazon a făcut o descoperire mai puțin obișnuită, pe traseul spre o livrare, în Houston, Texas. Juan Carlos Flores era la volan când a văzut la marginea drumului un copil abandonat într-un scaun auto.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 26.05.2021, 10:30

Copilaș abandonat într-un scaun de mașină, la marginea unui drum, în Houston
Copilaș abandonat într-un scaun de mașină, la marginea unui drum, în Houston

Șoferul l-a luat pe cel mic de pe marginea drumului și a mers cu el la o casă din apropiere, ca să primească apă și mâncare, până la sosirea polițiștilor.

„Când l-am văzut pe acel copilaș mi-a venit să plâng! Cum de l-a lăsat inima să lase așa un copil, pe marginea drumului”, a spus șoferul, potrivit abc13.com.

Juan Carlos Flores și-a continuat drumul, iar când a văzut mai mulți polițiști în apropiere, i-a abordat și i-a ajutat să ajungă cât mai repede la copil.

Așa a aflat că cel mic fusese dat dispărut după ce mașina în care se afla a fost furată de sub ochii părinților. 

Copilul a stat 20 de minute în stradă

Camerele de supraveghere montate în zona în care a fost abandonat micuțul au surprins momentul în care hoțul l-a scos pe cel mic din mașină, din scaunul auto și l-a lăsat pe trotuar, făcându-se apoi nevăzut. 

Copilul a stat acolo aproximativ 20 de minute și multe mașini au trecut pe lângă el fără să oprească. E tulburător, sunt și eu mamă”, a spus femeia care le-a oferit polițiștilor imaginile prețioase cu momentul în care copilul a fost abandonat. 

În cele din urmă, copilul a ajuns la mama lui, iar polițiștii au rămas să-l identifice și să-l găsească pe hoțul care a furat mașina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Copilaș abandonat într-un scaun de mașină, la marginea drumului. Șoferul care l-a salvat a izbucnit în lacrimi