Antena Meniu Search
x
LIVE

Hoț încătușat și pus la pământ de polițiști în civil, la Timișoara. ”M-ați văzut voi în mașină?” [Video]

Patru hoți din Timișoara au fost prinși în flagrant, duminică seară, când spărgeau mașini în zona centrală a orașului. Sub ochii trecătorilor, polițiștii în civil l-au pus la pământ pe unul dintre hoți și l-au ținut acolo până la sosirea unui echipaj care l-a și preluat pentru audieri. 

De Ana Maria Ghiarasim la 27.10.2020, 10:45
Hoț încătușat și pus la pământ de polițiști în civil, la Timișoara. ”M-ați văzut voi în mașină?” Vezi și
  • Gruparea era monitorizată de mai multe zile după ce anchetatorii au avut indicii despre implicarea acestora în mai multe spargeri. 
  • Patru tineri au fost prinși de polițiști și duși la audieri.

În tot acest timp, un alt tânăr din gruparea de hoți a fost prins și pus să arate din ce mașina a furat și ce anume a luat. 

Gruparea era monitorizată de mai multe zile după ce anchetatorii au avut indicii despre implicarea acestora în mai multe spargeri. 

Aceștia bruiau alarma autoturismelor pe care proprietarii doreau să le închidă. Așa reușeau să descuie mașinile și apoi să caute prin ele obiecte ce puteau fi valorificate.

Tinerii au fost prinși în flagrant și reținuți pentru audieri. 

Gruparea este suspectată că săptămâna trecută a spart Universitatea de Vest din Timișoara de unde au plecat cu mai multe aparate electronice de valoare.  

Ancheta este în plină desfășurare.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Iulia Dumitrașcu.

Citește și:

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Hoț încătușat și pus la pământ de polițiști în civil, la Timișoara. ”M-ați văzut voi în mașină?” [Video]