Antena Meniu Search
x

Coreea de Sud: Mai mulți studenţi care asistau la un concert au murit după ce plafonul sălii a cedat

Patru studenţi au murit la Gyeongju (sud), iar alte câteva zeci ar fi blocaţi în ruine, în urma prăbuşirii plafonului unei săli de concert, din cauza acumulării zăpezii pe acoperişul imobilului, relatează Mediafax.

În total 450 de studenţi asistau la un concert în această sală, în momentul în care a cedat plafonul.

"Până în prezent avem patru morţi confirmaţi şi 73 de răniţi, inclusiv 15 grav", a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor.

Echipele de intervenţie continuă să caute, în încercarea de a scoate din structură, în mare parte metalică, a plafonului surpat, zeci de studenţi care ar fi rămas blocaţi, a adăugat el.

Surparea pare că a fost provocată de acumularea zăpezii pe acoperişul imobilului, situat într-un complex turistic în care era organizată primirea unor studenţi în anul întâi, a adăugat aceeaşi sursă.

Un student a declarat că plafonul a început să se prăbuşească în apropierea estradei. "Apoi a fost haos, iar toate lumea se înghesuia către ieşiri, strigând şi plângând", a declarat el.

În imagini difuzate de către agenţia sud-coreeană apar studenţi răniţi, transportaţi cu targa, după ce au fost scoşi de sub structura plafonului, complet contorsionată.

Sursa: antena3.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Coreea de Sud: Mai mulți studenţi care asistau la un concert au murit după ce plafonul sălii a cedat