Antena Meniu Search
x

Video Corespondență Observator de la Londra. 20.000 de oameni iau parte la concertul încoronării Regelui Charles al III-lea

La Castelul Windsor se pregăteşte să înceapă concertul dedicat Încoronării. 20.000 de oameni au fost invitaţi la acest regal muzical.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 07.05.2023, 21:31

Vezi și

"Petrecerea a început deja, oamenii dansează. Totul a început de la prânz şi cei mai mulţi oameni au rămas în zonele libere de aici, pentru că au acces gratuit şi pot privi spre ecranele instalate peste tot. Sunt londonezi, turişti, copii din toată lumea, veniţi special la această petrecere. Au fost şi probleme de dimineaţă, pentru că cei care au reuşit să primească o invitaţie online au fost nevoiţi să stea la cozi şi au ratat astfel momentul Marelui Prânz de Încoronare", spune Mădălina Iacob, reporter Observator.

Concertul Încoronării lui Charles al III-lea

"Semnalul este foarte slab aici, aşa că autorităţile i-au avertizat pe toţi cei care au invitaţie că trebuie să o aibă descărcată pe telefon, altfel un vor reuşi să intre. Oficial, concertul începe la ora 20.00, adică 22.00 în România. Capete de afiş sunt Katy Perry, Lionel Richie, dar şi Pussycat Dolls, alături de Andrea Bocelli. O apariţie exclusivă va avea şi corul încoronării", spune Mădălina Iacob, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Corespondență Observator de la Londra. 20.000 de oameni iau parte la concertul încoronării Regelui Charles al III-lea