Antena Meniu Search
x

Un asasin şi-a recunoscut crima la televizor, după 25 de ani

O crimă comisă în urmă cu 25 de ani şi-a găsit rezolvarea la televizor. Un bărbat a recunoscut într-un interviu pentru un post tv american că el e criminalul.

Un american şi-a recunoscut crima pe care a comis-o în urmă cu 25 de ani la televizor - KRCR-TV

O crimă misterioasă, comisă în urmă cu 25 de ani şi-a găsit rezolvarea la televizor. Un bărbat a recunoscut într-un interviu pentru un post tv american că el este criminalul.

Interviul a fost difuzat de o televiziune locală din Statele Unite. Brian Hawkins, un american de 44 de ani, a recunoscut că el este autorul unei crime care, timp de 25 de ani, nu a fost rezolvată.

"Mă voi duce să mă predau la biroul şerifului pentru o crimă pe care a comis-o cu ani în urmă. Cineva şi-a pierdut atunci viaţa", a spus Hawkings echipei de televiziune KRCR-TV.

Victima crimei a fost Frank McAlister, un tânăr de 19 ani, care a fost înjunghiat în 1993, în timpul unui jaf.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO: Momentul în care Brian Hawkings îşi recunoaşte crima, la tv | Sursa: Youtube

Brian Hawkins şi doi complici au fost cei care l-au atacat şi jefuit pe tânăr. Iar acum, după 25 de ani, Hawkings a recunoscut că i-a provocat moartea adolescentului.

Asasinul nu a dat alte detalii în interviu. A preferat însă să-şi anunţe mai întâi public crima şi s-a dus la sediul televiziunii, înainte de a se preda poliţiei din California.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Un asasin şi-a recunoscut crima la televizor, după 25 de ani