Antena Meniu Search
x

Accident neobișnuit în California: un șofer a zburat cu mașina în etajul 1 al unei clădiri

Un accident neobișnuit a fost surprins în statul american California. Un șofer a zburat cu mașina și s-a înfipt în etajul 1 al unuei clădiri.

Un accident neobișnuit a fost surprins în statul american California. Un șofer a zburat cu mașina și s-a înfipt într-o fereastră de la etajul 1 al unui cabinet stomatologic.

Într-un comunicat, pompierii districtului Orange, care administrează și orașul Santa Ana, au spus că mașina ”a devenit zburătoare” după ce a lovit bordura care delimitează mijlocul străzii.

Automobilul a fost propulsat în aer și s-a înfipt în fereastra de la etajul 1 al unui cabinet stomatologic. În urma impactului, a izbucnit și un mic incendiu, care a fost stins ulterior de echipele de intervenție.

Două persoane erau în mașină și au rămas blocate în autoturismul suspendat până la apariția pompierilor. Șoferul și pasagerul au fost răniți, dar starea lor e stabilă, spun medicii care i-au preluat la spital.

Pe acelaşi subiect

În fața anchetatorilor, șoferul a recunoscut că a consumat droguri și că a condus cu mare viteză.

VIDEO: Accident neobișnuit în California, cu o mașină care a devenit ”zburătoare” | Sursa: KTLA

Mașina a fost scoasă din clădire cu ajutorul a două utilaje. Cabinetul stomatologic a suferit distrugeri serioase, mai ales la etajul 1. Din fericire, nimeni nu era interior când s-a produs impactul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Inedit » Accident neobișnuit în California: un șofer a zburat cu mașina în etajul 1 al unei clădiri