Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat a muşcat un crocodil încercând să-şi salveze fiul din colţii animalului

Un bărbat s-a luptat cu un crocodil pentru a-şi salva copilul. Băieţelul de 12 ani înota cu fratele său mai mic, când animalul l-a înşfăcat cu colţii de braţ şi l-a tras sub apă. 

de Redactia Observator

la 29.01.2019 , 15:45

Bărbatul s-a luptat cu disperare pentru a-şi salva fiul Bărbatul a muşcat crocodilul pentru a-şi elibera fiul din colţii animalului - Hepta

Un bărbat s-a luptat cu un crocodil pentru a-şi salva copilul. Băieţelul de 12 ani înota cu fratele său mai mic, când animalul l-a înşfăcat cu colţii de braţ şi l-a tras sub apă. 

Diego Abdulhasan, în vârstă de 12 ani, înota cu fratele său mai mic într-un râu, aproape de casa lor din oraşul Balabac, Filipine. La un momentdat, băiatul a fost atacat de un crocodil. 

Tatăl său, Tejada Abulhasan a auzit băiatul ţipând de durere şi a fugit imediat în ajutor, înarmat cu o scândură de lemn. A început să lovească cu putere animalul, cu bâta, dar fiul său  era în continuare captiv. 

Articolul continuă după reclamă

Astfel, bărbatul, în disperarea de a-şi salva copilul, a apucat piciorul crocodilului şi l-a muşcat cât a putut de tare. Manevra a avut succes, crocodilul şi-a desfăcut colţii, apoi s-a îndepărtat în apă. 

“Aveam atât de multă adrenalină în corp, încât nu aveam timp de gândire. Îl loveam cu putere dar nu îi dădea drumul fiului meu. Atunci l-am luat de picior şi l-am muşcat cât de tare am putut. L-am privit în ochi în timp ce mă luptam pentru a-mi elibera fiul” a povestit tatăl băiatului. 

Băiatul de doar 12 ani a avut noroc şi nu a suferit răni grave, în urma atacului. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Un bărbat a muşcat un crocodil încercând să-şi salveze fiul din colţii animalului