Antena Meniu Search
x

Curs valutar

CRUZIME fără margini: Doi fraţi şi-au transformat MAMA şi SORA în SCLAVE. Le-au obligat să se spele în găleată şi le-au bătut crunt

Timp de 18 luni, doi fraţi şi-au transformat mama şi fiica în sclave. Le-au ţinut în casă, le-au ameninţat constat, iar pe sora lor au bătut-o cu bestialitate.

de Redactia Observator

la 13.06.2017 , 09:52

Timp de 18 luni, doi fraţi şi-au transformat mama şi fiica în sclave. Le-au ţinut în casă, le-au ameninţat constat, iar pe sora lor au bătut-o cu bestialitate.

Cele două femei nu aveau voie să folosească robinetele din casă, erau obligate să se spele într-o găleată şi primeau doar o liră pe lună pentru a-şi cumpăra produse sanitare esenţilale.

Au trăit în teroare, fiind ameninţate în permanenţă cu violenţa.

Articolul continuă după reclamă

Faptele lui Faisal Hussein şi Arbaaz Ahmed, din Marea Britanie, au culminat cu un asalt deosebit de grav asupra surorii lor.

Pe acelaşi subiect

Deşi tânăra se simţea rău, au obligat-o să cureţe casa, nu i-au dat voie să ia micul dejun, după care au început să o bată. Au lovit-o cu pumnii şi picioarele, cu catarama unei curele şi chiar cu o lingură de lemn, care s-a rupt din cauza forţei cu care o loveau pe sora lor.

În cele din urmă, au dat-o afară din casă. A fost văzută de un trecător, care a chemat poliţia şi astfel, coşmarul celor două a luat sfârşit.

Bărbaţii au fost arestaţi în luna ianuarie, iar acum îşi aşteaptă sentinţa, scrie Daily Mail.

Citeşte şi: Noile imagini cu o adolescentă BĂTUTĂ CRUNT în Prahova se lasă cu urmări: Poliţiștii au deschis dosar penal

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Ştiri externe » CRUZIME fără margini: Doi fraţi şi-au transformat MAMA şi SORA în SCLAVE. Le-au obligat să se spele în găleată şi le-au bătut crunt